Eray Birniçan: Sinirden gülümsedim 

Eray Birniçan: Sinirden gülümsedim 

Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin ile maç sonunda yaşanan olay hakkında konuşan Konyaspor’lu oyuncu Eray Birniçan “Söylediklerim hoşuna gitmedi ve görüldüğü gibi beni itti” dedi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin ile maç sonunda yaşanan olay hakkında konuşan Konyaspor’lu oyuncu Eray Birniçan “Söylediklerim hoşuna gitmedi ve görüldüğü gibi beni itti” dedi. Konyaspor maçında aldığı galibiyet sonrası yenilmezlik serisini 14 maça çıkaran Antalyaspor'da teknik direktör Nuri Şahin, maçın ardından flaş bir harekete imza attı.

Oyuncularını kutlamak için hareket etmek isteyen genç çalıştırıcı Konyaspor'lu Eray Birniçan’ın kendisini tutması üzerine kolunu savurarak çeken genç teknik direktör, koşarak takımının yanına gitti. Bu yaşanan olayın ardından Konyaspor’lu oyuncu Eray Birniçan açıklama yaptı. Genç futbolcu, Boffin’in hareketinin ahlak dışı olduğunu Nuri Şahin’e söylediğini belirterek, “

Dün akşamki maçtan sonra yaşanılanlar ile alakalı basında ve sosyal medyada çıkan haberler ve tarafıma sorulan sorulara istinaden açıklama gereği duyuyorum.

Nuri Şahin ile U17 milli takımından arkadaşlığımız bulunması samimiyetiyle yanına gidip, kalecisi Boffin'in centilmenlik gereği ona attığımız topu oyuna sokmakta geciktirmesinin ahlak dışı olduğunu ve onu bu konuda uyarmasını söyledim. Bu söylediklerim hoşuna gitmedi ve görüldüğü gibi beni itti. Sonrasında kaleci Boffin'in yanına gittim ve ona "Senden bunu beklemezdim" dedim. Kendisi de bana "Benden herşeyi bekle" dedi.

Bu lafına çok sinirlendim. Sinirden yüzümde bu nasıl bir insan ifadesi şeklinde sinirden gülümsedim, kızgın bir şekilde içeri gittim. Konu bundan ibarettir” dedi.

SPOR SERVİSİ 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.