Engelli Gençler Sporla Hayata Tutunacak

Engelli Gençler Sporla Hayata Tutunacak
Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Görme Engelliler Sanat ve Spor Kulübü Derneği’nce yürütülen projeyle engelli gençlere yüzme eğitimi veriliyor.

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Görme Engelliler Sanat ve Spor Kulübü Derneği’nce yürütülen projeyle engelli gençlere yüzme eğitimi veriliyor.

Engellilerin sportif faaliyetlere katılımını sağlamak amacıyla hayata geçirilen projeyle, engellilerin spor yapabilmeleri ve ilgi duydukları alanlarda başarılı birer sporcu olabilmelerini sağlanacak. İlk olarak yüzme branşıyla başlanan kurslara ileride futbol ve atletizm gibi farklı sporlar da eklenecek.

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, böyle bir projeye destek oldukları için çok mutlu olduğunu belirterek, "Engellilerimizi topluma kazandırabilecek her türlü aktiviteyi destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz. Böyle bir proje bize ulaştığında inanılmaz mutlu oldum. O heyecanla hemen projenin hayat geçirilmesi için çalışmalara başladık. İyi ki bu kursu açmışız. Engellilerimizin yüzündeki mutluluk ifadesini görmek bile apayrı bir anlam taşıyor. Yüzme branşından sonra diğer spor branşlardaki çalışmalara da başlanacak." dedi.


CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.