"Enflasyonu 2 yılda tek haneye düşürürüz"

"Enflasyonu 2 yılda tek haneye düşürürüz"

Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca 2023 Türkiye'sini partisinin kadrolarının yöneteceğini ve Türkiye’nin her derdinin devası olacağını söyledi.

Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca 2023 Türkiye'sini partisinin kadrolarının yöneteceğini ve Türkiye’nin her derdinin devası olacağını söyledi.

Deva Partisi'nin iktidarında, ülke kaynaklarının millet için harcanacağını belirten Seyit Karaca, "Partimiz Deva'nın iktidarında, ülkemiz yıllardır aradığı kardeşlik iklimine ve devasına kavuşacaktır. 2023'te Deva iktidarında, İktidar tarafından yok edilen ülkemizin kaynakları milletimiz için harcanacaktır. Bu günün Türkiye’sinde Deva Partisi olarak çetelerin, mafyaların ve karanlık isimlerin vatandaşlarımıza korku salmasına izin vermeyeceğiz. Ülkemizin 1990’lara ve o karanlık günlere tekrar geri dönmesine izin vermeyeceğiz. Deva partisi olarak bizim meselemiz hukuk, adalet ve güvendir. Biz bu ülkeyi hukuk, adalet ve milletimizin güveni ile yöneteceğiz. Milletimizin kaynaklarını yine milletimiz için harcayacağız. Torpili, kayırmacılığı, yolsuzluğu ve yoksulluğu ortadan kaldıracağız" dedi. 783 bin kilometrekare vatan topraklarında özgürlüğün, zenginliğin ve adaletin türküsünü beraber söyleyeceklerini dile getiren Karaca "Ülkemizin yaşamış olduğu kriz iklimini, Genel Başkanımız Ali Babacan liderliğindeki Deva kadroları olarak 6 ayda ortadan kaldıracağız. Ülkemizin başına bela olan enflasyonu en geç 2. yılın sonunda tek hane düşüreceğiz. Sosyal yardıma ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımıza yardımları ulaştıracağız. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza asgari gelir desteği sağlayacağız. Deva Partisi olarak ülkemizin sorunları ile ilgili olarak her alanda çalışıyoruz. Seçim sonrası için bugünden eylem planları hazırlıyoruz. İlk 90 günde 180 günde ve 360 günde neler yapacağımızı belirledik. Kısacası ülkemiz için laf değil, iş üretiyoruz” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum