En ucuz sıfır otomobile zam geldi! Yeni fiyatı 421 bin lira

En ucuz sıfır otomobile zam geldi! Yeni fiyatı 421 bin lira

Türkiye'de en ucuz sıfır otomobil olarak bilinen bu modele zam geldi. Yeni fiyatın 421 lira olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Ekonomik krizin etkileriyle alım gücü düştü. Türkiye'de herkesin hayali bir otomobil sahibi olabilmek. İkinci el araçlara gelen afaki zamlardan dolayı vatandaş sıfır otomobile yöneldi. Son haftalarda otomobil bayileri sıfır kilometre araçları çok cazip koşullarla satıyor.

sifir-otomobiller-84844.webp

En dikkat çekici olan ise belli bir miktara sıfır faizli kredi imkanı tanınması. İkinci el otomobillerin fiyatı 250 bin liradan başlıyor ve özelliğine göre fiyatı yükseliyor. En ucuz sıfır otomobili merak edenler için ise önemli bir detay paylaşıldı. Söz konusu modele zam geldi. Türkiye'nin en ucuz sıfır otomobili unvanına sahip olan modelin fiyatı 421 bin liraya yükseldi.

sifir-otomobiller.webp

İlk çıktığında 350 bin lira olan model artan döviz kuruna bağlı olarak zamlandı. Citroen AMİ, Türkiye'de elektrikli otomobil kategorisinin en ucuzu olarak biliniyor. Şehir içi kullanıma özel üretilen bu otomobil fiyatıyla alıcılara göz kırpıyor.

ami-34322.jpg

Citroen tarafından yenilikçi ve çevreci bir model olarak tanıtılan AMİ ciddi satış rakamına ulaştı. 2023 yılında Türkiye genelinde 2 bin 848 adet AMİ satıldı. Zam gelmesine rağmen AMİ 421 bin lira fiyatıyla cazipliğini koruyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum