'En havalı radyo'

'En havalı radyo'

Türkiye Meteoroloji Genel Müdürlüğü bünyesinde halka ilk elden hava durumu bilgilerini vermek amacıyla 1962'de kurulan Meteorolojinin Sesi Radyosu...

Türkiye Meteoroloji Genel Müdürlüğü bünyesinde halka ilk elden hava durumu bilgilerini vermek amacıyla 1962'de kurulan Meteorolojinin Sesi Radyosu, 2008'de kavuştuğu yeni yayın anlayışıyla güçlü bir radyo olma yolunda ilerliyor.

Dünyadan ve Türkiye'den haberleriyle, bilimden sanata, çevre bilincinden kişisel gelişime kadar geniş bir yelpazede bilgi kanalı olmak hedefiyle yeni bir yapıya kavuşan Meteorolojinin Sesi Radyosu, ayrıca müziğin her türünden en güzel örnekleriyle de dinlenme oranlarını artırdı.

1962 yılından 2004 yılına kadar kısa dalgadan yayın yapan Meteorolojinin Sesi Radyosu, 2004 tarihinde Ankara’da FM bandından Meteor Fm adıyla yayınına devam etti. 1 Şubat 2008 tarihinden itibaren de tekrar "Meteorolojinin Sesi Radyosu" adıyla yeni bir yayın anlayışına kavuştu.

Yeni yayın anlayışıyla birlikte bürokratik yönetim geleneğini bir kenera bırakan Meteorolojinin Sesi Radyosu  her yaştan dinleyicinin ilgi odağı haline geldi. Asıl varoluş sebebi olan halka ilk elden ve süratle hava durumu bilgilerini vermesinin yanı sıra, kaliteli müziğin de adresi oldu. Konya bölgesinden 96.7 frekansından dinlenebilen radyo, 24 saat yayın yapan kamu radyosu olması bakımından dikkat çekmektedir.

YUNUS ALTINBEYAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.