Emrah Benli takımın hedeflerini açıkladı

Emrah Benli takımın hedeflerini açıkladı

Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig'de son haftalarda çıkışa geçen Konyaspor Basketbol, Cumartesi günü deplasmanda Pizza Lazza Harem Spor'a konuk olacak. Karşılaşma öncesi Baş antrenör Emrah Benli açıklamalarda bulundu.

Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig'de son haftalarda çıkışa geçen koç Emrah Benli idaresindeki Konyaspor Basketbol, Cumartesi günü deplasmanda Pizza Lazza Harem Spor'a konuk olacak.

Baş antrenör Emrah Benli karşılaşmanın zorlu geçeceğini ifade ederek şunları söyledi

Her maçın kendine göre zorluğu olduğunu ifade eden Benli, "Türkiye Basketbol Ligi'nde olduğu gibi, her maçın kendi zorlukları var. Harem iyi bir takım, bu maç zorlu geçecek. Biz de bu bilinçle mücadele edeceğiz. Kendi oyun tarzımızı sergileyerek, kendi maçımızı kabul ettirmeye çalışacağız. Sahada mücadeleyi hiçbir şekilde bırakmayacağız ve savunma kısmında yaşanan problemleri çözmek için yoğun uğraş veriyoruz. Önemli bir deplasman, umarım kazanan taraf biz oluruz."

TRANSFER KONUSUNU YÖNETİMLE GÖRÜŞECEĞİZ

Emrah Benli, takım olarak transfere ihtiyaç duydukları bir dönemden geçtiklerini ifade ederek transfer yapmaya sıcak baktıklarını ifade etti. Benli: “ Açıkçası takım olarak transfere ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz. Yönetimle yapacağımız değerlendirmeler sonucunda transfer kararını vereceğiz”diye

BU SEZON BİZİM İÇİN GEÇİŞ DÖNEMİ

Konyaspor Basketbol Başantrenörü Emrah Benli bu sezonun kendileri için geçiş dönemi olduğunu ifade ederek “Herkesin bireysel hedefi ligde başarı elde etmek. Ancak, takımımız kurulurken bu hedef doğrultusunda oluşturulmadı. Bu sezonu bir geçiş dönemi olarak değerlendiriyoruz. Ligde kalarak, önümüzdeki sezon daha bilinçli adımlarla ilerlemek amacıyla bu sezona odaklandık. Hayallerin çok uzağında olmadan, gerçekçi hedeflere sezona odaklanmak önemli. 34 maçlık sürecin sonunda ne olacağını şu an kestirmek zor. Ancak, önümüzdeki 20 maçlık süreçte oyuncuların bireysel performanslarını artırarak her bir oyuncudan en iyi şekilde faydalanmak istiyoruz” dedi.

SPOR SERVİSİ

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.