Emlak Vergisi'nde son günler

Emlak Vergisi'nde son günler
Emlak Vergisi'nin ikinci taksitini ödeme süresi 2 Aralık'ta sona eriyor.

Emlak Vergisi'nin ikinci taksitini ödeme süresi 2 Aralık'ta sona eriyor. Meram Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yapılan açıklama, şöyle:

“Emlak Vergisi'nin tahsilatı her yıl Mayıs ve Kasım aylarında yapılmaktadır. Mükelleflerin mağdur duruma düşmemeleri için belirtilen süre içinde vergilerini ödemeleri gerekmektedir. Belediye hizmet binamızda, Kaşınhanı eski belediye hizmet binasında ve Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü’nde bulunan veznelerde hafta içi mesai saatleri içerisinde nakit ve kredi kartı ile ödeme yapılabilmektedir. Ayrıca e-belediyecilik uygulaması kapsamında www.meram.bel.tr web adresinden online olarak da tahsilat yapılabilmektedir.

            Belediyemiz bir ilki gerçekleştirerek internetten vergi ödemelerinde kredi kartına (Paraf ve Maximum Kart) 6 taksit uygulamasını başlatmıştır. Bilgi İşlem Müdürlüğümüz tarafından geliştirilen uygulama ile vatandaşlarımız internetten “e-belediye” sistemine ya da hızlı ödeme sistemine girerek kredi kartıyla vergi ödemeleri yapılabilmektedir. Ayrıca Halk Bankası’na ait tüm şubeler, ATM’ler ve internet şubesinden de vatandaşlarımız vergi ödemelerini yapabilirler."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.