Emirgazi sele Büyükşehir çaresizliğe teslim oldu!

Emirgazi sele Büyükşehir çaresizliğe teslim oldu!

Konya'da önceki gün etkili olan yağışla birlikte birçok ilçe, sele teslim oldu. Yağıştan olumsuz anlamda en çok etkilenen ilçelerin başında Emirgazi de yer aldı. 20'den fazla evi su bastı, büyükbaş hayvanlar telef oldu.

İYİ Parti Emirgazi İlçe Başkanı Nurettin Yaramış, imdat seslerine Konya Büyükşehir Belediyesi'nin karşılık vermediğini, itfaiye talep etmelerine rağmen 4 saatte Büyükşehir'in itfaiye gönderemediğini söyledi. Nuretdin Yaramış, afet ile ilgili şunları söyledi: “Yazıklar olsun Uğur İbrahim Altay. Emirgazi'de  afet oldu, imdat  seslerimizle  itfaye  istedik  ama 4 saat geçmesine rağmen  hala  itfaiye gelmedi. Size yazıklar olsun. İnsanlar ölünce mi geleceksin? Tüm Emirgazi  halkından  Allah razı olsun. Halk sizin gibi duyarsız kalmadı. Vatandaşımız kendi imkânlarıyla iş makinaları ve  traktörleri ile seferber oldu. Karınca kararınca ellerinden geleni yaptılar.  Tüm Emirgazili  hemşehrilerimden Allah razı olsun.  Siz, Uğur İbrahim Altay,  o makamı boşa işgal ediyorsunuz.  Size hakkımızı helal etmiyoruz. Şov yapacağınıza hizmet yapın. Beceremiyorsanız  bırakıverin. Yazık size çok yazık.” İddialara göre ilçede sel baskınından dolayı 100 büyükbaş 100'e yakın da küçükbaş hayvan telef oldu. Ayrıca Konya’nın Emirgazi ilçesinde dün akşam saatlerinde etkili olan sel olayında meydana gelen zararları tespit etmek amacıyla ekipler sahaya indi.  Emirgazi Kaymakamlığı, Emirgazi Belediyesi, ilçe tarım müdürlüğü ekipleri, ilçede meydana gelen hasarların tespiti için çalışmalara başladı.

whatsapp-image-2022-06-09-at-11-12-27.jpegwhatsapp-image-2022-06-09-at-11-14-17.jpegwhatsapp-image-2022-06-09-at-11-08-23.jpegwhatsapp-image-2022-06-09-at-11-07-56-1.jpeg

 

EYYÜB KARAKUZU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum