Emekli maaşından artırdıkları paralarını bağışladılar

Emekli maaşından artırdıkları paralarını bağışladılar

Konya’nın Ilgın İlçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma kampanyasında duygulandıran destek.

Ilgın’da ikamet etmekte olan Hakkı Candan (65) ve Hüseyin Berat Demir (8) kampanyaya destek vermek adına Ilgın Belediyesi ile iletişime geçerek harçlıklarından ve emekli maaşından arttırdıkları paralarını bağış yaptılar.
Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş Milli Dayanışma Kampanyasına verdikleri destek için ailelere teşekkür etti. Biz Bize Yeteriz Türkiyem sadece bir slogan değil, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, milli dayanışma ruhumuzu yediden yetmişe ortaya koymamızı sağlayan bir cümledir vurgusu yapan Başkan Ertaş “Kendi küçük ama gönlü büyük Hüseyin Berat oğlumuz harçlıklarından biriktirdiği parasını ve Hakkı Abimiz maaşından artırdığı parasını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına bağışlamak için bize ulaştılar. Bizi bu hayırlı işe vesile ettikleri için Allah ikisinden de razı olsun. Kendilerine canı gönülden teşekkür ediyorum. İnşallah bu günleri birlikte yeneceğiz” dedi.

whatsapp-image-2020-04-07-at-14.29.16-(1).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.