Elektrik Teknisyenlerine 'İş Sağlığı Ve Güvenliği' Anlatıldı

Elektrik Teknisyenlerine 'İş Sağlığı Ve Güvenliği' Anlatıldı
Adana Elektrik Teknisyenleri Esnaf Odası (AETESO) üyelerine yönelik ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Bilgilendirme Toplantısı’ yapıldı.

Adana Elektrik Teknisyenleri Esnaf Odası (AETESO) üyelerine yönelik ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Bilgilendirme Toplantısı’ yapıldı.

Odanın hizmet binasında düzenlenen toplantıda üyelere iş güvenliği hakkında bilgiler verildi. Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Teknik ve İleri Eğitim Kurumlar Yönetim Kurulu Üyesi Aysel Demir, katılımcılara 6331 sayılı yasaya istinaden her iş yerinin alma zorunluluğu bulunan İş Sağlığı ve Güvenliği hakkında uyarılarda bulundu.

Elektrik Teknisyenleri Esnaf Odası Başkanı İsmail Abike de İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi, Acil Durum Eylem Planı ve Risk Analizleri konusunda hizmet almak amacıyla Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu’nun anlaşmalı olduğu TAFE TR Eğitim Kurumu ile işbirliği yaptıklarını belirtti. Üyelerin cezai duruma düşmemelerini isteyen Abike, Risk Analizi ve Acil Durum Eylem Planı hazırlanması için iş yerlerine ziyaretler yapılacağını ve hazırlanan raporun Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına iletileceğini ifade etti.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.