Eksik ama fark etmez 

Eksik ama fark etmez 

Sakatlıklarla başı dertten kurtulmayan İ.H Konyaspor yarın sahasında B.B. Erzurumspor ile karşılaşacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak

İ.H. Konyaspor sezonun 11. hafta maçında sahasında B.B. Erzurumspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekipte birçok oyuncunun sakatlığı bulunuyor. Teknik direktör İsmail Kartal’ın nasıl bir kadro ile rakip karşısına çıkacağı merak konusu oldu.  Konyaspor’un zorlu Erzurumspor mücadelesi  yarın saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşma MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak.  Maçı Halis Özkahya yönetecek. Özkahya'nın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise Mert Güzenge görev yapacak.

 Alanyaspor’a deplasmanda 1-0 yenilen İ.H Konyaspor B.B. Erzurumspor maçı ile birlikte yeni bir başlangıç yapmak istiyor.

HURTADO VE ERDON SEÇENEĞİ
Yeşil-beyazlı ekipte Erzurumspor maçı öncesi kadro kurmakta zorlanıyor. Sezon başında yaşanan sakatlıklarla özellikle savunma kurgusu oluşturmakta zorlanan Anadolu Kartalı, bu sefer de hücum hattını kaybetti. Kravets, Cikalleshi vce Eduok’un ardından Miya’nın da sakatlanması hücum hattını 

alternatiflerini azalattı. Ömer Ali ve Shengelia’nın hazır olmaması ise  teknik heyeti düşündürüyor.  Hücum hattında forma giyen oyuncuların sakatlığı ve antrenman eksiği  İsmail Kartal’ı Erdon Daci ve Hurtado alternatiflerine yöneltti.  Bu iki oyuncunun Erzurumspor karşısında forma giymesi bekleniyor. Konyaspor’da bir diğer eksik ise kart cezalısı olan Alper Uludağ Alper de Erzurumspor karşısında forma giyemeyecek. 

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.