Ekrem Coşkun markasını bu firma devraldı
Konkordatodan çıkan ve Konyalılara müjdeli haberi veren Ekrem Coşkun’dan kamuoyuna duyuru yapıldı. Duyuruda şu ifadelere yer verildi: “Türkiye’nin sevilen lezzet markası Ekrem Coşkun, yeni bir yönetim yapısıyla yoluna devam etmektedir.

Gerçekleşen devir süreci kapsamında, Ekrem Coşkun markasının yönetimi Rabat tarafından devralınmıştır. Bu doğrultuda Ekrem Coşkun markası bundan böyle Rabat kuruluşu olarak faaliyetlerini sürdürecektir. Yeni yapılanma ile birlikte markanın yönetim, operasyon, franchising ve büyüme stratejileri Rabat tarafından yürütülecek; Ekrem Coşkun markası ise mevcut marka kimliği, lezzet anlayışı ve konseptleriyle faaliyetlerine devam edecektir. Döner, etliekmek, tost, dondurma ve diğer tüm ürün konseptleri aynı kalite ve standartlarla müşterilerle buluşmayı sürdürecektir.

Yeni dönemde Ekrem Coşkun markası, marka kimliği korunarak Rabat logosu ile birlikte kullanılacaktır. Bu yapı ile birlikte Ekrem Coşkun markasının kurumsal yapısının güçlendirilmesi, operasyon süreçlerinin merkezi bir sistemle yürütülmesi ve markanın sürdürülebilir büyümesi hedeflenmektedir. Ekrem Coşkun markası, köklü lezzet geleneğini koruyarak Rabat çatısı altında yoluna devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Kaynak:Muharrem Dursun





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.