Ekim ayında en çok satışa çıkarılan araba markaları

Ekim ayında en çok satışa çıkarılan araba markaları

Ekim ayında en çok satışa çıkarılan araba markaları

Geçtiğimiz ekim ayında en çok satışa çıkarılan araba marka ve modelleri belli oldu

Dünyayı etkisine alan Koronavirüs salgını bir çok otomobil üreticisine de vurdu. Sıfır araçları banttan indiremeyen markalar bayilere araç gönderemedi. Artan talep karşısında fiyatlarda artınca tüketici çareyi ikinci el araba almakta buldu.

Döviz kurundaki artış ve koronavirüs salgınına rağmen Türk otomobil sektörü son 10 yılın en iyi eylül ve ekim aylarını geride bırakırken ekim ayı içinde en çok ilana çıkan ikinci el araç markaları da belli oldu.

EKİM AYINDA EN ÇOK İLAN VERİLEN ARABA MARKALAR

İkinci el piyasasının en çok ilan verilen markası eylül ayı gibi yine ekim ayında Fransız otomobil markası Renault oldu. Ağustos ve eylül aylarında da birinci olan Renault, zirveyi yine rakiplerine bırakmadı. Renault ikinci el pazarında ekim ayında yüzde 17'lik bir orana sahip. Renault’u 13'lük pay ile Alman üretici Volkswagen takip ederken Fiat ise yüzde 7 ile üçüncü sırada bulunuyor.

EKİM AYINDA EN ÇOK İLAN VERİLEN ARABA MODELLER

Ekim ayında en çok ilana çıkan ikinci el modellere baktığımızda Renault Clio, Opel Astra ve Ford Focus'un yüzde 5 ile zirvede bulunduğu görülüyor Listenin geri kalanında  ise Megane, Passat ve Corolla modelleri yer alıyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.