Ekici; "Cambaza bak siyaseti artık tutmuyor"

Ekici; "Cambaza bak siyaseti artık tutmuyor"

Bütün dünyada etkisini sürdüren pandemi nedeniyle 3 aydır çalışmalarını video konferans yöntemiyle sürdüren Gelecek Partisi teşkilatları, sürecin kısmen normalleşmesi ile birlikte sosyal...

Bütün dünyada etkisini sürdüren pandemi nedeniyle 3 aydır çalışmalarını video konferans yöntemiyle sürdüren Gelecek Partisi teşkilatları, sürecin kısmen normalleşmesi ile birlikte sosyal mesafe kurallarını gözeterek yüz yüze çalışmalarını hızlandırdı. Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Konya merkez ilçe başkanlık kurulları ile istişare toplantılarına başladı. Bu hafta merkez Karatay İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu ile ilçe başkanlığı toplantı salonunda bir araya gelen Başkan Ekici; “Konya, Sayın Genel Başkanımızın memleketi. Bu sebeple de görev ve sorumluluklarımız bir kat daha artıyor. Çalışmalarımızı hız kesmeden devam ettirirken görevlendirilen tüm ilçelerimizi ayda en az bir kere ziyaret ederek istişarelerimizi sürdüreceğiz ve çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Merkez İlçelerden Selçuklu’nun ardından Karatay ilçe teşkilatları ile de biraraya gelen Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, merkez ilçelerin dışında da yoğun ilgi ile karşılandıklarını belirterek yapılan esnaf ziyaretlerinde halkın nabzını tuttuklarını söyledi.

Konya’da siyasetin gündeminin farklı olduğunun altını çizen Hasan Ekici, sahada seçmenin tüm gelişmelerden haberdar olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Halkımızın birçok konuda şikayetleri var. Bunların başında da ekonomi geliyor. Konya’da vatandaşlarımız Hükümetin ‘Cambaza bak’ siyaseti ile oluşturduğu suni gündemlerle ilgilenmiyor. Bıçak kemiğe dayandı sözünü çok fazla işitiyoruz. Mevcut hükümetin artık kötü gidişin önüne geçemeyeceği aşikâr. Son olarak dini argümanlarla seçmeni oyalama taktikleri de boşa çıktı. Maalesef Ayasofya’nın siyasi malzeme yapılması dindar halkımızı rencide etmektedir” dedi.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.