Eker ailesinde çifte mutluluk

Eker ailesinde çifte mutluluk

Konya’nın tanınmış ve saygın firmalarından Eker Bijon Sahiplerinden Ali Eker’in oğulları Samet Eker ve Talha Eker düzenlenen düğün merasimi ile dünyaevine girdi.

Konya’nın tanınmış firmalarından Eker Bijon Sahiplerinden’in Ali Eker’in oğulları Samet Eker ve Talha Eker düzenlenen düğün merasimi ile dünyaevine girdi. Sevgi- Muhammet İbrahim Sadıkoğlu çiftinin kızı Fatma ile Adeviye- Ali Eker çiftinin oğlu Samet ve Fatma- Ali İhsan Uçarok çiftinin kızı Ayten ile Adeviye- Ali Eker çiftinin oğlu Talha, Atiker Deluxe Toplantı ve Düğün Merkezinde düzenlenen düğün ve nikah merasimi ile dünyaevine girdi.

5eb7609a-d9b0-4034-90bd-802bd9a5965e.jpegGenç çifti ve ailelerini mutlu günlerinde Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Konya Sanayi Odası (KSO) Mustafa Büyükeğen ile sanayiciler ve işadamları yalnız bırakmadı. Genç çiflerin nikahını Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca kıydı. Fatma ve Samet, Ayten ve Talha misafirlerini, “Amacımız yuva kurmak, gayemiz mutlu olmak, dileğimiz bu mutlu günümüzde sizlerle birlikte olmak…” mesajı ile davet etti. Sadıkoğlu, Uçarok ve Eker aileleri misafirleri kapıda karşılayarak davetlilerin ‘Hayırlı olsun’ dileklerini kabul etti.

92a3eb3a-8b6b-4ac9-bec1-4a89cb109892.jpeg

Gerçekleştiren düğünde misafirlere geleneksel Konya düğün pilavı ikram edildi. Merhaba Gazetesi olarak Gazetesi olarak Fatma ve Samet, Ayten ve Talha’ya bir ömür boyu mutluluklar dilerken ailelerini de tebrik ederiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.