Ehem Kızılkeçili Sergisi Açıldı

Ehem Kızılkeçili Sergisi Açıldı

Balıkesir’in Edremit İlçesi Kızılkeçili Mahallesinde Edremit Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kursların yılsonu sergisi ve sertifika töreni yapıldı.Edremit Halk Eğitimi Merkezi (EHEM) t...

Balıkesir’in Edremit İlçesi Kızılkeçili Mahallesinde Edremit Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kursların yılsonu sergisi ve sertifika töreni yapıldı.

Edremit Halk Eğitimi Merkezi (EHEM) tarafından yaklaşık bir yıldan bu yana verilen kurslarda başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verildi. Etkinlikte ayrıca kursiyerlerin yaptığı çalışmalardan oluşan sergi açılışı yapıldı.

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, AK Parti İlçe Başkanı Metin Örükçü, Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Yazar, Mahalle Muhtarı Ali Deveci davetliler ve kursiyerler katıldı.

3 noktada açılan 8 kursa toplam 150 kursiyerin katıldığının altını çizen EHEM Müdürü İsmail Damar “Bu eğitimlerimiz okuma yazma, halk oyunları, çocuk oyunları, satranç, basketbol ve sergisini açtığımız kırk yama kurslarımız olmuştur. Önümüzde ki dönemde Kızılkeçili mahallemizde talep gelmesi halinde bulunduğumuz binada çok daha fazla sayıda kurslar açılabilecektir”dedi.

Daha sonra sertifika törenine geçildi. Sertifika töreni sonrasında EHEM Halk Oyunları ekibi gösterilerini sundu. Protokol üyeleri daha sonra sergi açılışını gerçekleştirdi.

Düzenlenen törene, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, AK Parti İlçe Başkanı Metin Örükçü, AK Parti Yönetiminden Çetin Kara, Alper Kahraman, Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Yazar, Mahalle Muhtarı Ali Deveci davetliler ve kursiyerler katıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.