Eğitim büyük yatırım

Eğitim büyük yatırım

AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk, “Geleceğe yapılan en büyük yatırımı eğitim olarak kabul ediyor ve evlatlarımızın daha iyi eğitim alabilmesi için gayret gösteriyoruz” dedi

AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. AK Parti Karaman Milletvekili ve 26’ncı Dönem Milletvekili Adayı Recep Konuk, seçim çalışmalarına devam ediyor. Recep Konuk, ilk olarak Molla Fenari caddesi, Kirişçi Mahallesi ve Yunus Emre caddesinde bulunan esnafları ziyaret etti. Esnaf ziyaretlerinde konuşan Recep Konuk, “1 Kasım seçimleri ülkemiz ve şehrimiz için çok önemli bir seçim olacak. Ülkemizin geleceği, siyasi ve ekonomik istikrarı için AK Parti’ye gösterdikleri teveccühten dolayı milletimize teşekkür ediyorum. Bu güven ve teveccühü boşa çıkarmamak için de gece gündüz demeden çalışacağız. Bizim amacımız tek başına ve güçlü bir iktidarla ülkemize hizmet etmektir. Bundan önceki dönemlerde olduğu gibi bundan sonraki süreçte de bunu başaracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Karamanlı hemşehrilerimiz AK Parti’nin ve AK Kadroların son 13 yılda gerek şehrimiz gerek bölgemiz gerekse de ülkemiz için neler yaptığını çok iyi biliyor. Bu hizmetlerin devamı ve istikrar için hemşehrilerimizin de desteği ile inşallah 1 Kasım seçimlerinde AK Parti olarak tek başına iktidara geleceğiz”’ dedi.  AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk, ‘’Aktekke ve Kale Çevresi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Projesi” kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğüne 24+16 derslikli toplam 40 derslikli iki okul yapımı için Karaman Valiliği ve Karaman Belediyesi arasında imzalanan işbirliği protokolü programına katıldı.

KONUK: EĞİTİMİN ÖNEMİNİ ANLATTI

Recep Konuk, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Ak Gençlik Teşkilatı’nın hazırladığı organizasyonla üniversiteli gençlerle buluştu. ÜNİAK programında gençlere seslenen Recep Konuk, eğitimin önemine değinerek, “Eğitim ile ilgili ben kendi kuşağımdan örnekler verip, kendi şartlarımızla bugünün kıyaslamasını yapıp size nasihat çekmeyeceğim. Bizim dönemimiz geride kaldı. O günün şartları oydu ve hepimizin hem ailesi hem devletimiz o günün şartlarında çocuklarına yapabileceğinin en iyisini yapmaya, imkânlar ölçüsünde bizleri en iyi şekilde eğitmeye çalıştı. Ülkemizin evlatlarının eğitimi için biz şartları zor imkânları kıt olanları örnek almıyoruz. Biz geleceğe yapılan en büyük yatırımı eğitim olarak kabul ediyor ve evlatlarımızın daha iyi eğitim alabilmesi için eğitimde dünyanın en önde koşan ülkelerinden biri olmak için gayret gösteriyoruz. Bugün bu ülkede siyasetçi, bürokrat, işadamı, veli, eğitimci olarak bizim vazifemiz size iyi eğitim alacağınız ortamı hazırlamak. Siz gençlerimizin nitelikli ve donanımlı bir birey olarak hayata hazırlanacağınız ortamı hazırlamak için yapabildiklerimizin veya yapabileceklerimizin bir fazlasını yapmak bizim kuşağımızın size karşı vazifesi. Ancak en az bunlar kadar önemli bir vazifemiz, bir sorumluluğumuz daha var. Siz hayata atıldığınızda sizin niteliklerinizi değerlendirebileceğiniz iş ortamını da hazırlamak. Sizin kendinizi gösterebileceğiniz, kabiliyetlerinizi ülkemizin istifadesine sunacağınız sosyo-ekonomik ortamı hazırlamak. Sizin ülkemizin gücüne güç katacağınız o geleceğe ülkemizi istikrar ve huzur içinde taşımak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.