Efsaneden Konyaspor  taraftarına tarihi çağrı

Efsaneden Konyaspor taraftarına tarihi çağrı

Konyaspor'un efsane futbolcusu ve şu an takımın Scout ekibinde görev yapan Nejc Skubic, Konyaspor taraftarlarını yarın oynanacak olan Hatayspor maçında takıma destek vermeye davet etti

7 yıl boyunca Konyaspor'da top koşturan ve 2022 yılında 32 yaşında jübile kararı alan Nejc Skubic, geçtiğimiz haftalarda takımın scout ekibine dahil olmuştu. 2 yıldır ailesiyle birlikte Konyaspor'un maçlarını izlemek için Konya'ya gelen Nejc Skubic, Hatayspor maçının Konyapor için kritik bir öneme sahip olduğunu belirterek, taraftarlardan destek istedi. Oğulları Lan ve Maj'la birlikte maçı izleyecek olan Skubic'e eşi Jusa Skubic de eşlik edecek. Skubic ve ailesi Konyaspor'un kritik maçında tribünlerde yerini alacak.

AİLEMLE BİRLİKTE STADYUMDA OLACAĞIZ

Ailesiyle birlikte Konyaspor'un Hatayspor ile oynayacağı maça izleyeceklerini kaydeden Skubic, "Çocuklarım ve eşim en son geçen yıl Konyaspor-Galatasaray maçını izlemeye gelmişti. Çok önemli bir maçtı Konyaspor bu maçta galip gelmişti. Yarın da Hatayspor ile oynayacağımız maç hayati bir öneme sahip. Çocuklarım sıkı bir Konyaspor taraftarı. Konya'dan ayrıldığımızdan bu yana ülkemiz Slovenya'da maçları takip etmeye devam ettik. Oğlum Lan neredeyse bütün maçları izledim. Ben ve ailem yarınki maçta takımımıza destek olmak için stadyumda olacağız. Tüm Konyaspor taraftarlarının da destek için maçta olmasını çok istiyoruz. Futbolcularımıza, teknik ekibimize ve taraftarımıza sonuna kadar güveniyoruz. İnşallah Konyaspor yarın 3 puan alarak, yeniden çıkışa geçecek. Birlikte daha güçlüyüz" dedi.

SAİT ÇELİK

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum