Eczacılardan depremzedeler için tiyatro

Eczacılardan depremzedeler için tiyatro

Konya Eczacı Odası Tiyatro Topluluğu, “Zor Eczane” isimli tiyatro eserini Konya’da ikamete eden depremzede vatandaşlar için sergilediler. Konyalı eczacıların sahnelediği eser, beğeni topladı.

Zor Eczane isimli tiyatro eserini Ecz. Adnan Dökme, yazdı ve yönetti. Ses ve Işık sorumluluğunu Hasan Kırılmaz’ın üstlendiği oyunda Tayfun Okul, Özge Ün, Rahim Bayrakçı, Seval Sevinç, Şadiye Hasdeniz Arat, Sibel Taşbakan, Alper Karakuş, Aziz Tanzer Börüş, Özlem Bayrı, Mevlut Cam, Adnan Dökme ve Ayca Dökme rol aldı.

Konya Eczacı Odası Başkanı Uzm. Ecz. Hakan Koru, “İlimizde misafir ettiğimiz depremzede vatandaşlarımıza bir nebze moral ve motivasyonlarını sağlamak adına oda bünyemizde bulunan ve eczacı meslektaşlarımızın yer aldığı tiyatro topluluğumuz, Adnan Dökme’nin yazdığı ve yönettiği “Zor Eczane” isimli tiyatro eserini onlar için sergilediler. Tiyatro gösterisi depremzede vatandaşlarımız tarafından beğenilmesi bizleri mutlu etmiştir. Emeği geçen eczacı meslektaşlarımıza odam adına teşekkür ediyorum” dedi.

MUHARREM DURSUN




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.