ECON sektörde göz dolduruyor

ECON sektörde göz dolduruyor

Konya Makine Teknolojileri Fuarları’nda yer alan ECON firmasının Genel Koordinatörü Mustafa Ergöz, 2 yıldır Türkiye’de elektrikli şarj istasyonlarını kurduklarını belirterek, daha önceden Almanya’da faaliyet gösterdiklerini kaydetti.

Konya Makine Teknolojileri Fuarları’nda yer alan ECON firmasının Genel Koordinatörü Mustafa Ergöz, 2 yıldır Türkiye’de elektrikli şarj istasyonlarını kurduklarını belirterek, daha önceden Almanya’da faaliyet gösterdiklerini kaydetti. Ergöz, “Elektrikli araç şarj istasyonlarını Türkiye’de sağlayarak kurumsal olarak hizmetler veriyoruz. Kurulumlarını yapıyoruz.

2-6-mustafa-ergoz.jpgElektrikli şarj istasyonlarının bakımı, işlevi ve yapımı konusunda müşterilerimize destek veriyoruz. 20 ile 40 bin lira arasında fiyatlarımız değişiyor. Firmamızda kablosuz ve kablolu şarj istasyonları mevcut. Bu sektör Türkiye’de çok yeni bir alan. Aslında ilgi ve alakadan çok memnunuz. İnsanlar bizim istasyonlarımızı çok beğeniyorlar. Şu an Konya makine fuarındayız. Her yıl fuara daha çok ilgi oluyor. Böyle devam etmesini temenni ediyoruz” şeklinde konuştu

Kaynak:ALİ GÖZEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.