e-bebek: Siber saldırıya uğradık

e-bebek: Siber saldırıya uğradık

Bebek ve anne ürünleri satışı gerçekleştiren e-bebek internet sitesi hakkında sosyal medyada yer alan iddialarla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, “Siber saldırıya uğradık.” denildi.

Bebek ürünleri satışı gerçekleştiren internet siteleri arasında yer alan e-bebek’in sitesine girmek isteyenler hata kodu ile karşılaştı. Sitenin bazı sosyal medya hesapları üzerinden 'hack'lendiğine dair yapılan paylaşımlar üzerine şirket açıklama yaptı. e-bebek tarafından  yapılan açıklamada sitenin siber saldırıya uğradığı belirtildi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"5 Temmuz 2020 Pazar günü sabah 03:19 itibariyle ebebek.com web sitesi ve e-bebek mobil uygulaması erişiminde yaşanan problemleri ve yaşanan süreci her zamanki açıklığımızla kamuoyuna arz ederiz. Söz konusu erişim aksaklıkları, sistemlerimizin size hizmet vermesini engellemesi amaçlı dünyada pek çok kurumun hatta devletlerin maruz kalabildiği uluslararası bir siber saldırı ile ilgilidir. Üzüntü ile belirtmek isteriz ki bu servis engelleme girişimi bu kez "ebebek" markasına yönelik yapılmıştır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.