Dursun Şimşek: Beyşehir’in Gençlerine Bir Gelecek Hazırlamalıyız 

Dursun Şimşek: Beyşehir’in Gençlerine Bir Gelecek Hazırlamalıyız 

Siyasi Partilerin Beyşehir’deki İlçe başkanları; siyasi görüşlerini, fikirlerini, ilçenin sorunlarını ve çözüm önerilerini Merhaba Gazetesi “Siyasetin Nabzı” sayfaları için kaleme aldı

BBP Beyşehir İlçe Başkanı Dursun Şimşek
Beyşehir’in Gençlerine Bir Gelecek Hazırlamalıyız 

Beyşehir BBP. olarak siz değerli okurları ile buluşma imkanı veren Merhaba gazetesi yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. 
 
Öncelikle 10 Kasım Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümünü minnet ve şükranla kutluyor saygılar sunuyorum.
 
Bizlerde atamızın önderliğinde bu şirin ilçemizde faydalı olabilmek için rahmetli başkanımız Muhsin YAZICIOĞLU ‘nun yolunda gitmeye sayın başkanımız Mustafa Destici’nin yanında  olmaya gövdemizi koyduk.
 
Beyşehir’in tarihi M.Ö. 7000 li yıllara dayanması ve Selçuklu Devletine de ev sahipliği yapmış bir Şehirdir, Gölüyle meşhur ve güzel bir şehirdir.
Konya ilçeleri için de naçizane güzelliklere sahip Eşrefoğlu camisiyle Selçukluyu anlatan doğasıyla da çok güzel bir şehirdir ancak busene kuraklık nedeniyle gölümüz kurumaya yüz tutması sebebiyle Beyşehir in kanayan yarasıdır! İşletmesi  büyük şehir’e ait devlet su işleri ne bağlı olan gölün su seviyesinde kotanın altına düşme yaşanmasına rağmen herhangi bir önlem alınmaması Beyşehir’li vatandaşların tepkisine neden oluyor ve göl çevresinin düzenlenmesi için gerekli çalışmaların yapılmaması Beyşehir genelinde aşırı bir şekilde sivrisinek üremesine neden olmaktadır. Böylece de Beyşehir in sözde kocaman bir gölü var ama Beyşehir sadece gölü seyretmek le kalıyor!
Hâlbuki Beyşehir de göl deyil neredeyse bir Deniz var ama bu Deniz’in güzelliğinden bir şekilde yararlanması geremektedir ve turizm açısından önemli bir yeri olur.
Beyşehir e artı gelir kaynağı olur, Beyşehir de göl kenarında piknik alanları yapılapılmalıdır.
Beyşehir’den k
Karadiken ve Yeşildağ, Kuruca ova mevkine kadar olan kısma göl kenarında bir asvalt yapılması ve yat turlarının artirilip Adalar da gezi turları düzenlenmelidir. Bunlarda ayrı bir gelir kapısı açar Beyşehir için.!  
Biz siyasi partiler olarak Beyşehir’in geleceği ve Beyşehir’in gençleri için bir gelecek hazırlamak zorundayız. Gençlerimize yönelik, Çocuklarımıza yönelik gezi alanları ve kamp alanları yapmamız gerekiyor.
 Beyşehir, Isparta yolu Beyşehir den ayrılan Hüyük ilçemize kadar olan Kara yolunun bölünmüş yol yapılması hem bu yolda olan kazaları önlemek hemde Hüyük deki vatandaşlarımızın Beyşehir e daha rahat gidip gelmesini sağlar.
Buda Beyşehir e ayrı bir katkı sağlayacaktır.
Şehir içinde doğalgazın gelmesiyle Beyşehir e güzel bir yatırım olduğunu dile getirmek isterim ama bunun üzerine kiraların bir anda fırlaması askeri ücretle çalışan vatandaşlarımıza büyük bir sıkıntı yaşamasına sebep olmaktadır.
BBP Beyşehir olarak gölle alakalı üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız ve özellikle gençlerimizle ilgili her taşın altına elimizi değil gövdemizle varız çünkü onlar bizim geleceğimizin yegâne temeli olacaklardır.
Gembos projesiylede ilgili bbp. İlçe teşkilatı olarak elimizden ne geliyorsa yapma hazırız
 
Beyşehir kaymakamlığımız başta olmaka üzere belediyemiz ve sivil toplum kuruluşlarımız ile ortak çalışmalar yapmaya devam edeceğiz ve hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum şahsım ve teşkilatım adına.
Yeni sayılarda görüşmek üzere ALLAH’A EMANET OLUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.