Duran toplar Konyaspor’un canını yakıyor
Tümosan Konyaspor bu sezon duran toplarda kalesini gole kapatmakta zorlanıyor. Yeşil-beyazlı ekip 2-0 kaybettiği Beşiktaş maçında ilk golü duran top organizasyonu sonrası kalesinde gördü.
Konyaspor bu sezon duran toptan 6. golü kalesinde gördü. Teknik Direktör Recep Uçar maç sonrası konuyla ilgili açıklama yaptı.
Beşiktaş karşısında yine bir duran top golü yediklerini hatırlatan Uçar, bu konuda eksik olduklarını kabul etti. Uçar, “Evet, duran toplarda bu sezon altıncı golümüzü yedik. Çok fazla çalışan bir takımız, haftada en az bir idmanı sadece duran toplara ayırıyoruz. Geçen sene bu takım, ligin en fazla duran toptan gol bulan takımıydı. Bu sezon da hücumda üretkeniz ama savunmada gelişmemiz gerekiyor. Orada hatalıyız, sorumluluk bana ait. Hataları tespit edip ısrarla üzerine gideceğiz.”diye konuştu.
Kaynak:Ferhat Türkoğlu





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.