Duran top başa bela

Duran top başa bela

Son haftalarda duran toplarla ilgili büyük sıkıntı yaşayan Konyaspor bu hafta ligin bu konudaki en başarılı takımına konuk olacak

Konyaspor’da Fenerbahçe hazırlıkları devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip son haftalarda yaşadığı duran top sorununa çözüm bulmak için antrenmanlarda duran top çalışıyor.

Yeni Malatyaspor ve Gaziantep FK maçlarında duran toplardan kalesinde gol gören İ.H Konyaspor Başakşehir karşısında da aynı durumu bir kez daha yaşadı. İlk golde kornerden gelen topta Marko Jevtovic topa müdahale etmek isterken topu kendi ağlarına gönderdi. İkinci golde ise korner atışının devamında gelişen pozisyonda bir kez daha top ağlara gitti. Teknik direktör İsmail Kartal, durun toplardaki sıkıntılarının devam ettiğini belirterek, bu sorunu bir an önce çözmeleri gerektiğini vurguladı.

Konyaspor, önümüzdeki hafta duran top noktasında ligin en iyi takımı olan Fenerbahçe'ye konuk olacak

5 GOLÜN 4’Ü DURAN TOPTAN

Lige iyi bir başlangıç yapan İ.H Konyaspor son haftalarda duran toplardan yediği gollerle taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Bu sezon oynadığı 6 maçta kalesinde 5 gol gören yeşil-beyazlı ekip diğer 4 golü ise duran toptan yedi. Yeni Malatyaspor maçında Cueva'nın sol kanattan kullandığı serbest vuruşta iyi yükselen Zeki Yavru'nun kafa vuruşunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

 

Gaziantep Futbol Kulübü deplasmanında ilk yenilgisini alan Anadolu Kartalı bu maçta da korner atışında Muhammet Demir’in kafa golüyle maçı 1-0 kaybetti.

Başakşehir maçında Deniz Türüç'ün kullandığı köşe atışında, topa müdahale eden Jevtovic, ters bir vuruşla meşin yuvarlağı kendi ağlarına gönderdi. Aleksic’in golü de duran top sonrası oluşan karambolde geldi.

Konyaspor bu hafta ligde şuana kadar duran topları en iyi kullanan takım konumunda olan Fenerbahçe’ye konuk olacak

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum