Dünyagöz'den basına özel uygulama

Dünyagöz'den basına özel uygulama

Konya Gazeteciler Cemiyeti ile Dünyagöz Hastanesi arasında tüm cemiyet üyelerini ve birinci derecede yakınlarını kapsayan özel indirim protokolü Cemiyette düzenlenen toplantının ardından imzalandı.

Konya Gazeteciler Cemiyeti ile Dünyagöz Hastanesi arasında tüm cemiyet üyelerini ve birinci derecede yakınlarını kapsayan özel indirim protokolü Cemiyette düzenlenen toplantının ardından imzalandı. Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir, Başkan Vekili Mustafa Ekmekçioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Duran Çölcü ve İsa Gökhan Duysak ile Dünyagöz Konya İş Geliştirme Uzmanları Şeyma Güler ve Binnur Bulgan'ın katıldıkları toplantıda Konya Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ile birinci derecede tüm yakınlarını kapsayan özel indirim protokolü karşılıklı olarak imzalandı.

Dünyagöz İş Geliştirme Uzmanları Şeyma Güler ve Binnur Bulgan protokol ile ilgili yaptıkları açıklamada şu görüşlere yer verdi, "Konya'da yeni hizmete giren Dünyagöz olarak Konya'da basın sektöründe hizmet veren ve Konya Gazeteciler Cemiyeti'ne üye tüm basın mensupları ile birinci derecede yakınlarını Dünyagöz olarak özel bir uygulamaya tabi tuttuk. İmzalanan bu protokol ile basın çalışanı veya birinci derece yakını, isminin ve resmi kimlik kartı ile kendisini tanıtarak göz sağlığı ile ilgili sorunlarını Dünyagöz hastanesinde ayakta veya yatarak teşhis ve tedavi edilmeleri, tedavi sırasında yapılacak işlemler ile uygulama esaslarının belirlenmesi ve ödeme şartları özel olarak düzenlenecek. İndirim uygulamaları ise SGK ve ücretli hastalar için muayene ve ameliyat türüne göre yüzde 10 ile yüzde 25 oranında olacak. Ancak bazı kampanya dönemlerimizde bu oran yüzde 50'ye kadar ulaşacak" dedi.

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı sefa Özdemir ise Dünyagöz ile imzalanan protokolün önemli olduğuna dikkat çekerken, "Öncelikle Konya'da yeni hizmete başlayan sağlık kuruluşunun hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Dünyagöz ile Gazeteciler Cemiyeti arasında yapılan anlaşmadan tüm cemiyet üyesi arkadaşlarımızın faydalanmalarını arzu ederiz. Dünyagöz'ün bu uygulamasına teşekkür ederiz. Bizlerde Konya basını olarak Dünyagöz'e karşılıklı olarak her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.