Düğün salonları yeni sezona hazırlanıyor

Düğün salonları yeni sezona hazırlanıyor

Konya 1.Organize Sanayi Bölgesinde Yeşil Vadi Düğün Kompleksi İşletmecisi Elif Erensoy, alınan kararların ardından düğün sezonları açılmasıyla birlikte sevindiklerini belirtti.

Covid-19 sebebiyle bircok kısıtlamaların geldigi isletmeler de dügün salonlarında oldugu ve her isletmeci gibi bu süreçte düğün yapmak icin kotu etkilenen çiftler, muzisyenler ve hizmet veren salon işletmeceleri 1 Haziran ile birlikte gelen kararlarla sevinçlerini dile getirip pandemi surecine göre kurallarla uygun bir şekilde, sezona giris yapacaklarını söyleyen Elif Erensoy, “Pandemi herkesi etkiledi. Özellikle müzisyenleri çok etkiledi. İnşallah bir an önce onlar da açılır. Hani eskisi gibi olmasa bile düğünün tadına varabiliriz. Düğünü gerçekten düğün gibi yaşamayı özledik. Kapıda ateş ölçüsü karşılama yapıyoruz ,maskesi olmayan konuklarımıza maske dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Buraya gelip organizasyon tutmak isteyen konuklarımıza da gelin başından tutun damat tıraşı, araç süsleme, konvoy çekimi, dış fotoğraf çekimi her şey içerisinde oluyor.İsteyenlere gelinlik ve bindallı konusunda yardımcı oluyoruz.Özel dikim isteyenlere de yardım ediyoruz.Kişi başına fiyatlarımız değişiyor 100 kişilik fiks bir fiyatımız var kınalar olduğu zaman 250 kişiye kadar 6 bin TL ama kişi başına fiyatlarımız değişiyor 250 kişiden fazlasına fiyat farkı oluyor.”

17-3.jpeg

EVDE KALIN "EV"DE KALMAYIN

Erensoy, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Çiftlerimize Sağlık Bakanımız evet evde kalın dedi ama evde “kal”ın demedi. Herkesi evlilik yolu için bekleriz. Sunduğumuz imkânlar pandemi aşamasında zaten sosyal mesafeye uygun bir şekilde salonlarımızda gerekli şekilde havalandırma yaptırdık. 3 tane salonun var hepsine pandemiden sonra dezenfektan ve havalandırma yaptırdık. Hem klimalarımız hemde havalandırmalarımız var. Onun dışında bahçede açık alanımız var. Normalde 500, 1000, 1500 gibi kişi alıyor ama su an pandemiden dolayı 100 den fazla kişi alamıyorum."

MURAT GÜNTEKİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.