Düğün Davetiye Modelleri ve Fiyatları

Düğün Davetiye Modelleri ve Fiyatları

Davetiye, evlilik, sünnet, toplantı, nişan, nikah gibi hayatınızın en önemli gününde, arzu ettiğiniz kişilere özel olarak davet niteliğinde hazırlanan, gösterişli mektuplardır.

Davetiye,  evlilik, sünnet, toplantı, nişan, nikah gibi hayatınızın en önemli gününde, arzu ettiğiniz kişilere özel olarak davet niteliğinde hazırlanan, gösterişli mektuplardır. Davetiye aynı zamanda yer ve zaman belirten, durum bildiren, geleneksel çağrı mesajıdır. Hayatınızda önem arz eden davetiyenin,  seçimi de büyük önem taşır,  en güzel davetiye modelleri bulmak için günlerce, haftalarca araştırır, aralarından en iyisini seçmek için uğraşırsınız. Aslında zevkli ve güzel uğraştır, çünkü hayatınızın, en önemli gününü simgesidir. Beğendiğiniz farklı ve ilginç davetiye modelleri içinde karar vermek, tercihlerinizi, hayata bakış açınızı da yansıtır.

Evlilik öncesi hazırlıklarda bir an önce olsun istediğiniz hayaller ve yetişemeyecek sandığınız tatlı telaşlar düğün gününe kadar devam eder. Heyecan, mutluluk, aksiyon, biraz gerilim derken bir bakmışsınız, düğün günü gelmiş. Hayatınızın dönüm noktasında, sevdikleriniz de yanınızda olsun istersiniz. Çünkü mutluluk paylaştıkça çoğalır, bilirsiniz. Düğün günü sevdikleriniz ile bütün yorgunluğunuzu unutursunuz. Oysaki aylar öncesi başlayan, düğün hazırlıkları, gelinlik, damatlık seçimi, misafirler için yemek ve ikramlar, gidilecekse balayı planları, yaşayacağınız evin hazırlıkları, davetiye modelleri örnekleri içinden günlerce uğraşıp, seçtiğiniz karar verdiğiniz modeli sevdiklerinize ulaştırmanız derken, nihayet düğün günü bütün işlerinizi mutlu bir final yaparak noktalıyorsunuz.

Düğün davetiyeleri sadece evlilik törenleri ile sınırlı kalmıyor. Sünnet düğünlerinde, nikah merasimlerinde de davetiye modelleri ve örnekleri büyük önem taşıyor. Oğlunuza, sünnet düğününde unutamayacağı bir merasim yaşatmak istersiniz. Hatta video ve resimlere taşıyarak, ilerde güzel bir hatıra olarak kalmasını istersiniz, seçtiğiniz en ilginç davetiye modelleri içinden siparişinizi verirsiniz. Davetiyeler günümüzde düğüne çağrı olarak kullanılmaktan, ziyade anı olarak yıllarca saklanır, çünkü en mutlu olduğunuz günün habercisidir, düğün davetiyeleri sizin mutluluğunuzu, hatıralara taşır.

davetiye-modelleri-2.jpg

Davetiye Modelleri Seçiminde En Uygun Fiyat  ve  Kaliteli Hizmet

 

Bu modeller arasından seçim yaparken, fiyat olarak uygun olması da düğün bütçeniz açısından önemlidir. Araştırmanıza yardımcı olmak adına, bünyesinde bir çok davetiye modeli bulunduran adresini ziyaret etmenizi öneririz. İstanbul ve diğer şehirlerden sipariş verebileceğiniz,  Aleyna davetiye modelleri fiyat olarak uygundur, çok çeşitli seçeneklere sahiptir, hızlı baskı sistemi sayesinde siparişinizden hemen sonra hazırlanmaya başlanır, sizlere en kısa sürede ulaştırılır. Sitede binlerce davetiye örneği mevcuttur. Kaliteli hizmeti ile yıllardır, tercih edilen en seçkin ve en uygun fiyatta davetiye modelleri bulunduran firmadır. İstanbul’dan veya Türkiye’nin her yerinden rahatlıkla sipariş verebileceğiniz, güvenilir adrestir.

Düğün davetiye modelleri, Sünnet davetiye modelleri ile davetiye üzerine yazabileceğiniz sözleri seçebilirsiniz veya kendiniz yazdırabilirsiniz. Firmanın web sitesinde nikah şekerleri, sünnet şekerleri, bebek şekerlerini de inceleyebilirsiniz. Birbirinden çeşit İlginç tasarımları ile sizlerin beğenisine sunuyor. Aleyna davetiye modelleri ve şekerleri ile sizlere yıllardır kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. Ayrıca ödeme kolaylığı da sunuyor. Kredi kartınız ile uygun fiyatta taksitli ödeme imkânı sağlıyor. Siparişinizi verdikten sonra hemen baskı işlemlerine geçiliyor, en geç 5 gün içinde siparişiniz kapınızda oluyor. Davetiye modelleri seçiminizi, son ana bırakmadan yapmanız gerekir, sonuçta siparişinizin size ulaştıktan sonra bir de onları sevdiklerinize ulaştırmanız gerekiyor. Bütün bunları düşünerek, model seçiminize, düğün yerini seçtikten hemen sonra başlayabilirsiniz. 

davetiye-modelleri-3.jpg

 

davetiye-modelleri-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.