Dilan Polat'ın en çok şube açtığı illerden birisi Konya! Akıbeti merak ediliyor

Dilan Polat'ın en çok şube açtığı illerden birisi Konya! Akıbeti merak ediliyor

Türkiye gündeminden düşmeyen Dilan Polat'ın Konya'da 2 salonu var. Bu güzellik merkezlerinin akıbeti merak ediliyor.

Franchise usulüyle Türkiye genelinde şubelerini açan ve zamanla genişleten Dilan Polat Güzellik Merkezinin Konya'da 2 salonu bulunuyor. İstanbul, Ankara, Antalya, Muğla ve Tekirdağ'dan sonra bu güzellik merkezinin en fazla şubesi 6 ille birlikte Konya'da yer alıyor. Dilan Polat ve eşi Engin Polat, haklarındaki kara para aklama soruşturması kapsamında İstanbul'da düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) ön inceleme raporunda, tasfiye halindeki şirkelerden aile bireylerine sahta fatura kesildiği, paranın aile şirketleri arasında transfer edildiği belirtildi. Rapora göre, Polat çifti, Milda Gayrimenkul isimli firmada toplanan paralarla, gayrimenkul ve çok sayıda araç aldı. Çiftin geçen hafta tüm varlıklarına da el konulmuştu.

ekran-goruntusu-2023-11-04-114811.png

KONYA'DA 2 ŞUBELERİ VAR

Dilan Polat'ın “Dilan Polat Güzellik Merkezi” adı altında Türkiye genelinde Franchise usulüyle şubelerinin olduğu da biliniyor. 2017 yılında Dilan Polat tarafından kurulan güzellik merkezi, 6 yıl içinde Türkiye'de her ilde yaygınlaştı. Konya'da da bu isimle iki işletme açıldı. Bu işletmelerden biri Meram'da biri de Selçuklu bölgesinde hizmet veriyor. Yaşanan son olaylardan sonra Konya'da da iki şubesi bulunan bu güzellik merkezinin isminin değişip değişmeyeceği merak ediliyor.

dilan-polat.jpg

KONYA ŞUBE SAYISIYLA TÜRKİYE ALTINCISI!

Türkiye'nin 81 ilinde şubesi bulunan Dilan Polat Güzellik Merkezinin Konya'da da 2 şubesi var. İstanbul, Ankara, Antalya, Muğla ve Tekirdağ'dan sonra en fazla şubesi bulunan il ise 6 ille birlikte Konya oldu. Konya, Dilan Polat Güzellik Merkezinin en fazla bulunduğu 6. il oldu. Dilan Polat'ın İstanbul'da 12, Ankara'da ve Antalya'da 4, Muğla ve Tekirdağ'da 3, İzmir, Konya, Aydın, Bursa, Hatay, Kocaeli ve Mersin'de de 2 şubesi bulunuyor. Geriye kalan tüm illerde 1 şube ile hizmet veriliyor.

“BU KONU İLE İLGİLİ GÖRÜŞME SAĞLAYAMIYORUZ”

Yaşanan son olaylardan sonra Konya'da da şubeleri bulunan bu güzellik merkezlerinin işleyişinin nasıl olacağı, isimlerinin değişip değişmeyeceği de merak konusu oldu. Güzellik merkezinin Konya'daki şubelerinden biri “Bu konu ile ilgili görüşme sağlamıyoruz” derken, biri de bu konu ile ilgili müsait olmadıklarını, toplantıda olduklarını belirtti.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum