Dev firmadan Konyaspor açıklaması: Bu takımı Şampiyonlar Ligi’nde görmek istiyoruz

Dev firmadan Konyaspor açıklaması: Bu takımı Şampiyonlar Ligi’nde görmek istiyoruz

Konyaspor ile ilgili önemli açıklamalara imza atan MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, "İnşallah önümüzdeki senelerde MEDAŞ Büyükşehir Büyükşehir Stadyumunda şampiyonlar ligi müziği dinlemek nasip olur" dedi.

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ) Bayır Diamond Otel’de düzenlediği toplantıda 2023 yılı yatırımları hakkında bilgilendirme yaptı. Toplantıda Konyaspor’dan da bahseden MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, yeşil-beyazlı takıma destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

whatsapp-image-2024-02-21-at-11-28-34.jpeg

UÇMAZBAŞ’TAN ŞAMPİYONLAR LİGİ DİLEĞİ

Konyaspor’a daha önce forma sırt, kol ve şort ve son olarak stadyum isim sponsoru olan MEDAŞ şehrin takımını Şampiyonlar Ligi’nde görmek istiyor.
Genel Müdür Erol Uçmazbaş, düzenlenen basın toplantısında yeşil-beyazlı kulübe destek olamayan devam edeceklerini açıkladı.

MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Konyaspor’a ve stadyuma sponsor olmaya devam edeceğiz. Maddi manevi desteğimiz sürecek.
İnşallah önümüzdeki senelerde MEDAŞ Büyükşehir Büyükşehir Stadyumunda şampiyonlar ligi müziği dinlemek nasip olur.” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum