Depremzede yaşlılar için moral gezisi

Depremzede yaşlılar için moral gezisi

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yaşlılar Haftası münasebetiyle deprem bölgelerinden gelerek Konya’daki huzurevlerine yerleştirilen büyüklerimize düzenlediği şehir gezisiyle moral verdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında Konya’da misafir edilen depremzede büyüklerimiz için şehir turu düzenledi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ülke tarihinin en büyük felaketlerinden birinin yaralarını en hızlı şekilde sarmak için yoğun bir gayret içerisinde olduklarını ifade etti.

KONYA ŞEHİR TURU DÜZENLENDİ

Başkan Altay, “Yaşlılar Haftası kapsamında deprem bölgelerinden gelerek şehrimizdeki huzurevine yerleştirilen büyüklerimize yönelik Konya şehir turu düzenledik. Büyüklerimizin duası gücümüze güç katar, bereketimiz artar. Eksik olmasınlar” diye konuştu. Mevlana Müzesi, Altın Çarşı-Mevlana Çarşı, Tarihi Bedesten, Karatay Medresesi, İnce Minare, Büyükşehir Taş Bina Dijital Tanıtım Merkezi, Sille ve Kelebekler Vadisi gibi tarihi ve turistik yerleri görme imkanı bulan depremzede büyüklerimiz de Konya’yı yakından görmekten dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.