Deniz Slowik'i unutturdu
Ziraat Türkiye Kupasında Galatasaray karşısında başarılı bir performansa imza atarak kalesini gole kapatan Tümosan Konyaspor’un genç kalecisi Deniz Ertaş ligde de kritik Trabzonspor maçında performansı ile takımının aldığı galibiyette pay sahibi oldu. bu sezon altısı Türkiye Kupası maçı, ikisi de lig maç olmak üzere toplamda 8 maçta forma giyen Deniz, kalesinde sadece 2 gol gördü.
Konyaspor’un başarılı genç kalecisi Deniz Ertaş, 1-0 kazanılan Trabzonspor maçı sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu .Konyasporlu Deniz Ertaş yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;“Genç kaleciyim. Süre bulduğum maçlarda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Takıma ne kadar faydalı olabilirsem o kadar mutlu oluyorum.”
RECEP UÇAR’DAN DENİZ AÇIKLAMASI
Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, Trabzonspor’u 1-0 yendikleri maç sonrası yaptığı açıklamada Deniz ile ilgili önemli cümleler kullandı. Uçar, genç kalecenin yaptığı kurtarışla oyuna tutunduklarını ifade ederek “Deniz’in bir kurtarışı vardı, o bizi hayatta tuttu.” diye konuştu.
Deniz Ertaş maçın 60. dakikasında Ozan Tufan’ın kafa vuruşunda topu köşeden zorlukla çıkararak gole izin vermemişti.
SLOWİK SAKATLANDI DENİZ KALEYE GEÇTİ
Son maçlarda performansı tartışma konusu olan kaleci Jakup Slowik’in sakatlanması sonrası genç eldiven Deniz Ertaş Sivasspor maçıyla birlikte kaleyi devraldı. O maçta hatalı bir gol yiyen genç eldiven daha sonra oynadığı iki kritik maçta kalesini gole kapatmayı başardı
Kaynak:Ferhat Türkoğlu





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.