Deni Milosevic gözden düştü

Deni Milosevic gözden düştü

Konyaspor’da geçtiğimiz dönemlerin yıldız ve çalışkan oyuncusu Deni Milosevic bu sezon ki performansı ile teknik direktör İsmail Kartal’ın gözüne giremedi.

Konyasporda 5. sezonunu yaşayan 25 yaşındaki Boşnak oyuncu, şu ana kadar oynanan maçlarda gol atamazken sadece bir asist yaptı. Gençlerbirliği maçına oyuna son anlarda giren Milosevic, diğer maçlara ise ilk 11'de başladı. Bu maçlarda 90 dakikayı çıkaramayan Boşnak oyuncu son oynanan Başakşehir maçına ise yedekte başladı. Teknik direktör İsmail Kartal zorlu maçta oyuncuya görev vermedi.

Başakşehir maçı sonrasında Deni Milosevic ile ilgili açıklama yapan Kartal şunları söyledi: "Deni Milosevic geldiğimiz günden bu yana ilk 11'de başladığı ve sonradan oyuna girdiği maçlarda beklenileni veremedi. Bunun kendisi de farkında ve bizde görüyoruz. Eski formuna kavuşmak adına daha çok çalışması ve performansının üzerine koyması gerekiyor. Böyle bir durumda iken antrenmanlarda çalışan oyuncuyu bırakıp onu oynatmak haksızlık olurdu. Performansının eski haline gelmesi ve daha da iyi olması için çok çalışması ve takıma katkı sağlaması gerekiyor" dedi.

SPOR SERVİSİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.