Damjanovic başarısının sırrını açıkladı

Damjanovic başarısının sırrını açıkladı

Tümosan Konyaspor’un devra arasında transfer ettiği Sırp stoper Filip Damjanovic performansını değerlendirdi. Yeşil-beyazlı ekipte kısa sürede takıma adapte olan Damjanovic Beşiktaş maçı ile ilgili olarak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Başarılı stoper zor bir maç oyanayacakalarını ifada ederek, “Zor bir karşılaşma olacağını söyleyebilirim. Son aldığımız galibiyetten sonra takımımızın yeni bir ivme kazanmasını hedefliyoruz. Genel anlamda baktığımızda kendimizi tabii ki hazır hissediyoruz ve Beşiktaş karşısında daha rahat bir ortam olmasını umut ediyoruz. Çünkü son maçımızdan galibiyetle ve mutlu ayrıldık” diye konuştu
Takıma kısa sürede adapte olarak başarılı bir performansa imza atan Sırp stoper bu konuda ise şunları söyledi : “Burada sezon öncesi bir hazırlık kampına katılma şansım olmadı ve adapte için çok kısa bir sürecim vardı. Fakat buradaki adaptasyon sürecini takımımızın bulunduğu pozisyona bağlayabiliriz. Burada benden önce takımımızın başarısı sözkonusu. Bu nedenle çok hızlı bir şekilde adapte olup adım adım sezon içerisinde takımımıza en fazla katkıyı sağlamak istiyorum.
Aslında şahsım tarafından baktığım zaman Konyaspor çok büyük bir kulüp. Burada yeni tecrübeler edinmek, Türk Süper Ligini görmek ve aynı zamanda burada bir deneyime sahip olmak için geldim. Sırp Liginde tabii ki tecrübem vardı. Fakat Süper Liginin daha rekabetli olduğunu daha çekişmeli olduğunu söyleyebilirim”
Damjanovic stoper bölgesinde oynadığı Uğurcan ile ilgili iletişiminden de bahsetti. Filip Damjanovic şunları söyledi: Uğurcan'la burdaki uyumumuz saha içerisinde ve saha dışarısındaki iletişimimize dayanıyor. Burada kompakt bir ikililiği yakalamış durumdayız ve elbette birbirimize adapte bir şekilde ilerliyoruz. Burada tamamen samimi duygular ve birlikte olan hazırlıkların etkisi oluyor”.

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum