Damada beşi bir yerde sucuk taktılar

Damada beşi bir yerde sucuk taktılar

Konya’nın tanınmış ailelerinden Karakuş ve Korkmaz aileleri, evlatlarını evlendirmenin mutluluğunu yaşarken, takı merasiminde damadın Afyonkarahisar’dan gelen arkadaşı beşi bir yerde sucuk takarak ilginç anların yaşanmasına neden oldu

Fadime ve Fevzi Karakuş çiftinin oğulları Yavuz ile Elmas ve Mehmet Korkmaz çiftinin kızları Ebru görkemli bir düğün merasimiyle dünya evine girdi. Karakuş ve Korkmaz ailelerini bu mutlu günlerinde dost ve akrabaları ile sevenleri de yalnız bırakmadı.

aile-1.jpeg

KONYA DÜĞÜN PİLAVI İKRAM EDİLDİ

Bella Gold Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen ve Konya'nın tanınmış simalarını buluşturan düğün merasiminde davetlilere geleneksel Konya Düğün Pilavı ikram edildi. Yavuz ve Ebru çifti, iyi ve kötü günde birbirlerinin yanında olacaklarının ve bir ömrü beraber geçireceklerinin sözünü verirken, genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. 'Allah herkese böyle güzel bir yuva kurmayı nasip etsin' diyen genç çift, “Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalarımız ile arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz.” dediler.

yemek.jpeg

Takı merasiminde damadın Afyonkarahisar’dan gelen arkadaşı beşi bir yerde sucuk takarak ilginç anların yaşanmasına neden oldu.

sucuk-1.jpeg

Merhaba Gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diler, Karakuş ve Korkmaz ailelerini tebrik ederiz.

M. Ali NURULLAHOĞULLARI


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.