Cumhurbaşkanı, Cuma Namazını Kalender Üstü Camii'nde Kıldı

Cumhurbaşkanı, Cuma Namazını Kalender Üstü Camii'nde Kıldı
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cuma namazını Tarabya Kalender Üstü Camii’nde kıldı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cuma namazını Tarabya Kalender Üstü Camii’nde kıldı. Çıkışta kendisini bekleyen çocukları seven Gül, her hangi bir açıklama yapmadan Tarabya Köşkü’ne geçti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 4. İstanbul Forumu’na katıldıktan sonra Cuma namazını kılmak üzere Kalender Üstü Camii’ne geçti. Cuma namazı çıkışı kendisini bekleyen çocuklarla sohbet edip onları seven Gül, buradan Tarabya Köşkü’ne geçti.

Gül, Tarabya Köşkü’nde İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan ve beraberindeki heyet ile Türk – Arap Diyaloğu Platformu yeni yönetim kurulu üyelerini kabul edecek.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.