Crowe: Gelibolu'da bir ulusu işgal ettik

Crowe: Gelibolu'da bir ulusu işgal ettik

Avustralya’daki Seven Network kanalında sunucu Mike Willesee’nin sorularını cevaplayan şöhretli oyuncu, çekimleri Türkiye’de gercekleşen ve 26 Aralık’ta vizyona girecek olan ‘The Water Diviner’ filmine de değindi.

Birinci dünya savaşı senelerinde önceki filmde yönetmenlik koltuğuna oturan ve başrol oyuncusu olan Russell Crowe, “Bence, 100 Senenin peşinden , bu mitolojiye açıklık getirmenin süresi geldi. Bence artık başkalarının söylemeyi engellemeye çalıştığı bir hikayeyi hesaba katacak kadar olgun bir ulus olmalıyız. Biliyorsunuz çünkü biz bağımsız bir ulusu işgal ettik ve bu öfkeli kelimeyi hiç kullanmadık” diye açıkladı .

“KAHRAMANLIKTAN DAHA ÖNEMLİSİ HARCANAN HAYATLAR”

Russell Crowe, sunucu Mike Willesse’nin “Daha önce bunun söylenildiğini hiç duymadım” şeklindeki müdahalesine ise, “Bence söylemenin süresi geldi” cevabını verdi. Ünlü oyuncu, “Konuşmak istediğin bütün kahramanlıklar, biliyorsun, benim için zaten daha mühim olan konu harcanan o hayatlar. Biliyorsun, bu mitolojinin kutlanmaması lazım gelen yerlerini kutlamamalıyız” olacak şekilde açıkladı .

Russell Crowe’un açıklamaları Avustralya’da ve Yeni Zelanda’daki sosyal paylaşım sitelerinde günün en çok fazla konuşulan mevzularından birisi oldu.

Merakla beklenen ‘The Water Diviner’ filminde, Birinci Dünya Muharebesi esnasında Gelibolu’ya giden ve tekrar haber alamadığı oğullarını aramak için Çanakkale'ye gelen Avustralyalı bir adamın yapmış olduğu yolculuk anlatılıyor. Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan da filmin kadrosunda bulunuyor .

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.