Çocuk Üniversitesi'nde Engeller Ebru Sanatı İle Aşılıyor

Çocuk Üniversitesi'nde Engeller Ebru Sanatı İle Aşılıyor
Sinop Üniversitesi bünyesindeki Çocuk Üniversitesi ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen ve bir ay boyunca sürmesi planlanan 'Engelsiz Gülüşler' projesi kapsamında, ebru tekniği ve zımpara kağıdı üzerine pastel boya etkinli.

Sinop Üniversitesi bünyesindeki Çocuk Üniversitesi ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen ve bir ay boyunca sürmesi planlanan 'Engelsiz Gülüşler' projesi kapsamında, ebru tekniği ve zımpara kağıdı üzerine pastel boya etkinliği gerçekleştirildi. Her hafta farklı bir etkinlikle süren proje dolayısıyla bu hafta ebru çalışması yapıldı.

    Geleneksel Türk Sanatı olan ebru etkinliğinde Engelsiz Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü'nde bakım ve koruma altında bulunan engelli öğrencilerin katılımıyla keyifli anlar yaşandı. Ayrıca zımpara kâğıdının üzerine pastel boya ile resim yapan öğrencilerin mutluluğu gözlerine yansıdı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.