Çocuk Kalbi Derneği'nden görkemli iftar

Çocuk Kalbi Derneği'nden görkemli iftar
Çocuk Kalbi Derneği muhteşem bir iftar düzenledi. Programda 1000 kişi çoçuklar için aynı sofrada buluştu.

Devlet korumasında olan-olmayan 0-18 yaş çoçukların ihtiyaçlarını karşılamak için Konya’da faaliyet gösteren Çocuk Kalbi Dayanışma ve Koruma Derneği, koruma altındaki çocuklara destek olmak amacıyla anlamlı bir iftar programı düzenledi. Yoğun katılımla gerçekleşen organizasyonda, dayanışma ve paylaşma duygusu aynı sofrada buluştu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde düzenlenen iftar programı, bu özel güne ayrı bir anlam kattı. Toplumun farklı kesimlerinden davetlilerin katıldığı gecede, kadınların toplumsal dayanışmadaki rolüne de dikkat çekildi.

whatsapp-image-2026-03-09-at-16-14-02-1.jpeg

İftar programına 970 davetli katılarak koruma altındaki çocuklara destek verdi. İftara Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Topal ve eşi, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Özgür Karayazılı ve eşi ve Çocuk Hakları İl Koordinatörü Fatma Tutuk, İş dünyası temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, gönüllüler ve çok sayıda davetlinin yer aldığı programda çoçuklar için sevgi mesajları verildi.

Çocuk Kalbi Dayanışma ve Koruma Derneği Başkanı Şeyma Biçer Yıldırım, gecenin anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmada, çocukların geleceği için toplumun her kesiminin desteğinin çok kıymetli olduğunu ifade etti. Yıldırım, “Bugün burada yalnızca bir iftar sofrasını değil, aynı zamanda büyük bir dayanışma ruhunu paylaşıyoruz. Davetimize icabet ederek yanımızda olan tüm misafirlerimize gönülden teşekkür ediyorum. Bu destekler sayesinde koruma altındaki çocuklarımızın hayatına dokunmaya devam edeceğiz” dedi.

whatsapp-image-2026-03-09-at-16-14-02-2.jpeg

Gecenin sonunda davetliler, böylesine anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yapan Çocuk Kalbi Dayanışma ve Koruma Derneği yönetimine teşekkür ederken, elde edilen gelirin koruma altındaki çocukların ihtiyaçları için kullanılacağı belirtildi.

Kaynak:Mehmet Ali Nurullahoğulları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.