Chp Ve Mhp’li Adaylar Birbirlerine Sarıldı

Chp Ve Mhp’li Adaylar Birbirlerine Sarıldı
CHP Denizli Büyükşehir Belediye başkan adayı Kazım Arslan ile MHP’li Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, İsmail Toplu’nun eşi Fatma Toplu için yapılan mevlitte bir araya geldi.

CHP Denizli Büyükşehir Belediye başkan adayı Kazım Arslan ile MHP’li Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, İsmail Toplu’nun eşi Fatma Toplu için yapılan mevlitte bir araya geldi. Birbirlerine sarılan iki siyasetçi başarı dileklerini iletti.

Bir kez daha Kale'den belediye başkan adayı olan MHP’li Yarımca, “Ben Arslan’ı 38 senedir tanıyorum. Ticari hayatta yollarım çok kesişti. Benim şeker bayiliğim vardı, Kazım Arslan’ın gıda firmasına şeker verirdim. Ayrıca gıda kooperatifinde de beraber görev yaptık. Geçmişte çok beraberliklerimiz oldu. Şimdi de siyasetin içinde hizmet yarışı yapıyoruz. Kendisine saygım sonsuzdur.” dedi.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.