Cem Karaca'nın filminde Konya detayı dikkat çekti

Cem Karaca'nın filminde Konya detayı dikkat çekti

'Cem Karaca’nın Gözyaşları' filminden uzun fragman yayınlandı. Fragmanda Konya'nın doğa güzellikleri arasında yer alan iki göl yer aldı.

Anadolu rock müziğinin öncü isimlerinden Cem Karaca’nın büyük başarılar ve derin hüzünlerle dolu hayatından ilham alınarak çekilen "Cem Karaca’nın Gözyaşları" filminden uzun fragman yayınlandı.

4-10.jpg

Fragmanda Konya'nın doğa güzellikleri arasında yer alan Acıgöl ve Meke Gölü'ne de yer verildi. Fragmanda Konya'ya ait görüntülerin yer alması, Konyalılar tarafından da filme heyecan uyandırdı. 26 Ocak Cuma günü vizyona girecek filmde, sanatçının müzik mirası ve etkileyici yaşamı, yetenekli oyuncu İsmail Hacıoğlu'nun yorumuyla hayat buluyor. İsmail Hacıoğlu’nun, Cem Karaca'nın en sevilen şarkılarını da büyük başarıyla seslendirdiği filmde izleyicileri unutulmaz bir müzik ziyafeti bekliyor.

4-9.png

CEM KARACA KİMDİR?

Cem Karaca (5 Nisan 1945, İstanbul - 8 Şubat 2004, İstanbul), Türk rock müziği sanatçısı, besteci, tiyatrocu, sinema oyuncusu. Anadolu rock türünün kurucularındandır. Birçok grupla (Apaşlar, Kardaşlar, Moğollar ve Dervişan) çalışmış, grupların kurucu ve yöneticisi olmuş, güçlü bir rock kültü oluşmasının öncülerinden olmuştur. 8 Şubat 2004 sabahında, solunum ve kalp yetmezliğine bağlı olarak ağır bir kalp krizi geçirdi. Uygulanan tüm müdahalelere rağmen kaldırıldığı Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde 59 yaşında hayata gözlerini yumdu. 9 Şubat 2004'de Üsküdar Seyyit Ahmet Deresi Camii'nde kılınan cenaze namazın ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda babası ile aynı mezara defnedildi.

M.ALİ NURULLAHOĞULLARI

Kaynak:M. Ali Nurullahoğulları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum