Cansuyu’ndan Gazze’ye yardım

Cansuyu’ndan Gazze’ye yardım

İki milyonun üzerinde insanın yaşam mücadelesi verdiği Filistin’in Gazze Şeridi’nde dram bitmiyor.

2006 yılından bu yana İsrail’in kara, deniz ve havadan abluka altına aldığı bölgede geçen hafta başlayan bombardıman sonrası durum giderek ağırlaşıyor. Saldırıların dozajını her seferinde daha da artıran Siyonist İsrail, bölgede birçoğu çocuk olmak üzere yüzlerce kişiyi şehit ederken, binlerce mazlumun da yaralanmasına sebep oldu. Harabeye dönen şehirde onlarca ev kullanılamaz hale gelirken, bölge halkı daha güvenli yerlere göç etmek durumunda kaldı.

SALDIRILARIN ALTINDA YARDIM YAPILDI

Ortadoğu’nun kanayan yarası Gazze’de kurulduğu günden bu yana birçok yardım organizasyonu düzenleyen Cansuyu Derneği, Gazzeli mazlumlara yardımlarını aralıksız sürdürüyor. Acil insani yardım kapsamında yuvasını kaybetmiş binlerce Gazzeliye, içerisinde temel yiyecek malzemeleri olan gıda kumanyaları dağıtıldı.

YARDIMLAR ARALIKSIZ SÜRECEK

Gerçekleştirilen acil insani yardım organizasyonu ile ilgili açıklamalarda bulunan Cansuyu Derneği Dış İlişkiler Koordinatörü Mesut Ceylan, abluka altındaki Gazze’nin ve Filistinlilerin yanında olduklarını söyledi.

Ceylan, “Siyonist İsrail, mübarek Ramazan ayının son günlerinde Gazze’yi karadan ve havadan bombardıman altına aldı. Ümmetin kanayan yarası Gazze’de acı dinmiyor. Bizler Cansuyu Derneği olarak kurulduğumuz günden bu yana Filistinli kardeşlerimizin yanında olmaya ve acılarını hafifletmeye gayret ediyoruz. Evleri harap olan, canlarını kurtarmak için güvenli bölgelere göç eden binlerce kardeşimize acil yardım kapsamında gıda kumanyaları ulaştırdık. Geçtiğimiz günlerde de Ramazan’ın bereketini ve coşkusunu Gazzeli kardeşlerimizle paylaşmak için yardım organizasyonu düzenlemiştik. Bölgedeki yardımlarımız devam edecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.