Cansuyu yaraları sarıyor

Cansuyu yaraları sarıyor

Cansuyu Derneği, yurdun dört bir yanında başlayan orman yangınlarının ardından yangın bölgelerine ulaşarak, insani yardım noktasında bölge halkına destek oluyor.

Ispartalı yangınzedelerin yardımına koşan Cansuyu ekipleri, ailelerin güvenli bölgeye geçişi konusunda destek oldu.

Türkiye’nin birçok noktasında eş zamanlı başlayan orman yangınlarının ardından Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yangın bölgelerinde çalışmalarını hızla sürdürüyor. Yangınların başladığı ilk günden itibaren tüm yangın bölgelerinde çalışmalarını sürdüren Cansuyu ekipleri, son olarak Isparta’nın Sütçüler ilçesinin Çandır ve Yazılı Kanyon bölgelerinde meydana gelen yangın sonrası bölge halkının yardımına koştu. Yangın başlar başlamaz ekiplerini bölgeye gönderen Cansuyu, 3 farklı bölgede meydana gelen yangının ardından yangın söndürme, ailelerin güvenli bölgeye geçişi konusunda vatandaşın yardımına koştu. Yangınlardan etkilenen vatandaşa acil insani yardım kapsamında su ve ayran dağıtan Cansuyu ekipleri, Ispartalı yangınzedelerin yaralarını sardı.

“VATANDAŞLARIMIZA DESTEK OLDUK”

Yapılan yardımlarla ilgili açıklamalarda bulunan Cansuyu Derneği Isparta Temsilcisi Rafet Yüksel, “Cansuyu Derneği olarak Isparta’nın Çandır ve Yazılı Kanyon bölgelerinde meydana gelen yangınların söndürülmesi için ekiplerimiz gece 3’e kadar çalışmalarını sürdürdü. Bölgedeki vatandaşlarımızın üzerlerindeki şoku atmaları için binlerce su ve ayran dağıtımı sağlayarak vatandaşlarımıza destek olduk. Çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor. İnşallah bir daha böyle felaketlerle karşılaşmayız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.