Cansuyu, Gazze'de yardım çalışmalarını sürdürüyor

Cansuyu, Gazze'de yardım çalışmalarını sürdürüyor

İsrail 7 Ekim’den bugüne Gazze’de saldırılarına devam ediyor. Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ise saldırıların başladığı ilk günden itibaren bölgede yardımlarını sürdürüyor.

İsrail 7 Ekim’den bugüne Gazze’de saldırılarına devam ediyor. Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ise saldırıların başladığı ilk günden itibaren bölgede yardımlarını sürdürüyor. Gazze’nin farklı bölgelerinde, İsrail’in saldırılarında mağdur olan yüzlerce Filistinliye birçok yardım ulaştırılmaya devam ediyor.

cansuyu.jpeg

Saldırılar sonucunda binlerce Filistinli evsiz kalırken, bölgede insani kriz sürüyor. Bölgede çalışmalarına ilk günden itibaren devam eden Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Gazze’nin farklı bölgelerinde, günlük sıcak yemek ikramlarını sürdürüyor.

BÖLGEDE BİRÇOK YARDIM FAALİYETİ SÜRDÜRÜLÜYOR

Bölgede birçok yardım faaliyeti gerçekleştiren Cansuyu, bölgedeki kardeş kuruluşlar vasıtasıyla hazırlanan sıcak yemek günlük olarak Gazze'nin farklı bölgelerinde binlerce Filistinliye ulaştırılıyor. Cansuyu Derneği bölgede sıcak yemek dağıtımının yanı sıra, gerekli medikal malzemelerden giyime, battaniyeye, gıda kolileri dağıtımına kadar birçok alanda acil insani yardımları ulaştırmaya devam ediyor.

İKİNCİ YARDIM KONVOYU DA YAKINDA BÖLGEYE GİDECEK

Mısır Refah Sınır Kapısı üzerinden geniş kapsamlı ikinci yardım konvoyunun da hazırlıklarında sona yaklaşan Cansuyu Derneği, bölgeye ikinci konvoyu yakın zamanda sevk edecek. Gazze Sağlık Bakanlığı ile yapılan görüşmeler neticesinde Cansuyu Derneği’nin ambulans alımları yapmaya başladığı duyurulurken ilk ambulansın bölgeye ulaşacak ikinci konvoy ile ulaşacağı da belirtildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.