Bytyqi ve Barış’dan galibiyet yorumu

Bytyqi ve Barış’dan galibiyet yorumu

Konyaspor’un Altay deplasmanıda kazandığı 1-0’lık maçın ardından yeşil-beyazlı oyunculardan Zymer Bytyqi ve Barış Yardımcı açıklamalarda bulundu.

Konyaspor’un Altay deplasmanıda kazandığı 1-0’lık maçın ardından yeşil-beyazlı oyunculardan Zymer Bytyqi ve Barış Yardımcı açıklamalarda bulundu.

Bytyqi yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bugün zor bir maçtı. Altay takımı gerçekten bugün takımımıza karşı iyi bir mücadele etti. Biz de onlara karşı bu baskılı oyununa karşı iyi direndik. ikinci yarıya da ise iyi başladık ve maçı tam kontrol altına aldık.

Maç sonuçta bir sıfır bitmesine rağmen birçok gol daha atabilirdik. Ama sonuçta galip geldiğimiz için mutluyum”

Barış Yardımcı ise şu açıklamalarda bulundu:

Özellikle kardeşimiz Ahmet'i kaybedeli iki hafta oldu. Yani ikinci haftanın içerisindeyiz. tabii ki maçlardan daha önemli şeyler var hayatta ölüm gibi. Ama biz bunlara takılıp kalmamayı öğrenmeliyiz.

Biz kardeşimizi yad ediyoruz. Dua ediyoruz. Tabii ki Ahmet'im içimizde olsaydı tatlı bir sevinç var içimizde ama buruk da bir sevinç var. Hani Ahmet'le beraber başarsaydık bu son kazandığımız iki maçı Ama takdiri ilahi tecelli etti. Kardeşimiz aramızda yok. biz onun yerine mücadeleye devam edeceğiz. Ahmet çünkü çalışkan kişiliği kişiliğiyle örnek bir sporcuydu, mücadeleci bir arkadaşımızdı. Biz onun bıraktığı bize mücadeleyi devam ettireceğiz. Maça gelirsek biz kompakt oynamayı iyi beceren lig içerisindeki takımlardan bir tanesiyiz. Beraber oynadığımız sürece kolay kolay bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyoruz. hangi takım olursa olsun içeri dışarı fark etmiyor. biz birlik beraberlikle bu şekilde Allah'ın izniyle devam ettiğimiz sürece bu yolun sonu artık neresi olur bilmiyorum ama iyi yerlerde ligi bitirmek istiyoruz. Hem taraftarlarımızın da buna ihtiyacı var. bizlerin de ihtiyacı var. Hem taraftar tarafından hem futbolcuların bir araya gelmesiyle beraber çok güzel bir hava yakalandı Konya'da. Bunu başaracağız. inşallah Allah bize nasip ederse de Konyaspor'da bu sene sezon sonu başarılı bir yerde bitirmek için bütün gücümüzle takım arkadaşlarım yönetimimiz, başkanımız, hocalarımız beraber çalışacağız.”

SPOR SERVİSİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.