Büyükaslan: İtfaiyecilerle büyük gurur duyuyoruz

Büyükaslan: İtfaiyecilerle büyük gurur duyuyoruz

Her yıl 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası münasebetiyle Bem Bir Sen Konya Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan ve yönetim kurulu üyeleri,

Her yıl 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası münasebetiyle Bem Bir Sen Konya Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan ve yönetim kurulu üyeleri, Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cevdet İşbitirici ve itfaiyecileri ziyaret ettiler. Başkan Büyükaslan, “İtfaiyecilerimizle her zaman gurur duyduk ve duyamaya devam edeceğiz” dedi.

Büyükaslan, şunları söyledi: “Devlet-i Aliyye-i Osmanlı’mızdan mirasımız, Hz.İbrahim’i ateşten koruyan ilahi emrin duasıyla 7/24 milletimizin hizmetinde olan kahraman ateş savaşçılarımızın, itfaiye teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü ve İtfaiye Haftasını Bem Bir Sen Konya Şubesi olarak canı gönülden kutluyoruz. İtfaiyecilerimize Bem-Bir-Sen olarak her daim gurur duyduk, duymaya da devam edeceğiz.” Bem Bir Sen Konya Şube Başkanı Mehmet Büyükaslan, sendikanın genel merkezinin 6. Dönem Toplu Sözleşmede itfaiyecileri ilgilendiren SDS başta olmak üzere, merkeze uzak yerlerdeki yemek sorunu, nakdi tazminat ödenmesinin kapsamının genişletilmesi gibi birçok kronik problemin çözüme kavuşmasını sağladığını dile getiren Büyükaslan, “Bu kazanımlarımız İtfaiyeci kardeşlerimize hayırlı ve bereketli olsun. 7/24 Milletimizin hizmetinde olan, canları pahasına mücadele eden kahraman itfaiyecilerimize şükranlarımı sunuyorum. Sizler her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz. Sizlerin ekonomik ve sosyal haklarını geliştirmek için mücadelemize devam edeceğiz. İtfaiye Haftası münasebetiyle, görevi başında hayatını kaybeden Şehitlerimizi ve itfaiyeciliğe emek veren büyüklerimizden vefat edenleri rahmetle anıyorum. Halkımızın güveni, refahı, huzuru ve mutluluğu için 7 gün 24 saat iş başında olan İtfaiye Teşkilatımızın kahraman çalışanlarının İtfaiyecilik Haftasını kutluyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cevdet İşbitirici ise ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.