Büşra Ünlüer:  Konya ve Türkiye’ye hizmet etmek için yola çıktım

Büşra Ünlüer: Konya ve Türkiye’ye hizmet etmek için yola çıktım

Konyalı iş kadını Büşra Ünlüer, İYİ Parti Konya milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı. Siyaset üzerine eğitim alan ve çalışmalar yürüten Ünlüer, Konya ve Türkiye’ye hizmet etmek için yola çıktığını belirtti.

Konyalı iş kadını Büşra Ünlüer, İYİ Parti Konya milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı. Siyaset üzerine eğitim alan ve çalışmalar yürüten Ünlüer, Konya ve Türkiye’ye hizmet etmek için yola çıktığını belirtti.

İYİ Parti siyaset anlayışını kurulduğu günden bu yana desteklediğini dile getiren Ünlüer, “İYİ Parti mevcut düzende ülkemizin sorularını çözebilecek partimiz. Sayın Meral Akşener’in liderliğinde büyük projelere imza atılacaktır. Millet ittifakı şu an Türkiye’nin tek umududur. Ben de şehrim ve ülkem için bu yolculukta varım diyerek aday adayı oldum. Şehrimin ve ülkemin en iyi yerlere gelmesi için hizmet edeceğim” dedi.

BÜŞRA ÜNLÜER KİMDİR?

Yıldız Teknik Üniversitesi, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümü mezunuyum. Türkiye’nin değerli siyasetçilerinden Emre Kongar’ın öğrencisiyim. Lisans eğitimim döneminde, kendimi geliştirmek ve Dünya siyasetinde ekonominin önemini kavrayabilmek adına kıymetli projelerde yer aldım.

Çalıştığım projeler; ‘Ağırlıklı olarak tek ürün üreten sahraaltı Afrika ülkeleri ve kalkınma sorunları’, ‘Üçüncü dünya ülkelerinin siyasi durumunun kalkınma üzerine etkileri’, ‘Osmanlı İmparatorluğu’ndan Türkiye Cumhuriyeti’ne geçen kurumsal etki’, ‘Siyasette ve İktisatta Oyun Teorisi’, ‘Osmanlı imparatorluğunun bitmesi neticesinde devletleşen diğer ülkeler ve Türkiye Cumhuriyeti arasındaki siyasi farklılıkların ekonomiye etkileri.”

Çalışma hayatına, aile şirketlerimizde finans yönetimi, kurumsal ilişkiler direktörlüğü, yönetim ve organizasyon alanlarında üst düzey yöneticilik pozisyonlarında görevler alarak devam ettim.

Sosyal sorumluluk projelerinde aktif rol alıyorum. Konya İş Kadınları Derneği (KİKAD) Denetim Kurulu Üyeliği yaptım, ayrıca basın ve halkla ilişkiler komisyonunda çalışmalarıma devam ediyorum.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum