Büro Memur-Sen GSİM Müdürü Şahin’i ziyaret etti 

Büro Memur-Sen GSİM Müdürü Şahin’i ziyaret etti 

Büro Memur-Sen Konya Şube Başkanı Murat Koçyiğit ve yönetim kurulu üyelerinde oluşanr bir heyet, Konya Gençlik ve Spor İl müdürü Abdurrahman Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Memur-Sen Konfederasyonu çatısı altında sendikal faaliyetleri sürdüren ve Büro Memur-Sen Konya Şube Başkanı Murat Koçyiğit ve yönetimi, Gençlik hizmetleri ve Spor İl müdürü Abdurahman Şahin’e makamında ziyaret ettiler.

Samimi ve Olumlu bir hava içerisinde gerçekleştirilen ziyarette Başkan Koçyiğit sendikalarının çalışmaları hakkında müdür Şahin’e bilgiler aktardı.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, hep birlikte çalışarak Konyamıza en iyi hizmeti verebilmektir. Ziyaretlerinden dolayı  başkan Murat Koçyiğit ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Büro Memur-Sen Konya Şube Başkanı Murat Koçyiğit ise “ Göreve geldiği günden bugüne kadar Konya sporu için yaptığı başarılı çalışmalara imza atan İl Müdürümüz Abdurrahman Şahin’e ziyaret ettik. Ziyarette gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Müdürümüz şahin ile birlikte her zaman birlik, beraberlik ve uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz Hedefimiz üyelerimiz ile birlikte Konya sporuna hizmet etmektir” dedi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.