Burhaniye’de Emekli Öğretmen Şömineci Oldu

Burhaniye’de Emekli Öğretmen Şömineci Oldu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Emekli Öğretmen Osman Padem, başarılı şömineci oldu. Şömineciliğin baba mesleği olduğunu anlatan 55 yaşındaki Padem, Ayvalık’tan Çanakkale’ye kadar geniş bir alanda m...

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Emekli Öğretmen Osman Padem, başarılı şömineci oldu. Şömineciliğin baba mesleği olduğunu anlatan 55 yaşındaki Padem, Ayvalık’tan Çanakkale’ye kadar geniş bir alanda müşterilerinin olduğunu söyledi.

Burhaniye’de, 5 yıl önce emekli olan 2 çocuk babası Osman Padem, emekli olduktan sonra şömine yapımına başladı. Taş işçiliğinin baba mesleği olduğunu anlatan Padem, işini severek yaptığını söyledi. Ayvalık yolu üzerindeki işyerinde çeşit çeşit şömine ve barbekü yapan Osman Padem, ”Babam inşaat ustalığı yapıyordu. Bu yüzden taş işçiliğine yabancı değilim. Boş zamanlarımda şömine ve barbekü işleri yapıyordum. Emekli olunca bu işi yapmaya karar verdim. Bunun için 3 kişilik bir ekip kurdum. Ayvalık’tan Çanakkale’ye kadar sahillerde şömine ve barbekü yapıyoruz. Yaptığımız işler beğeniliyor. İşimizi severek yapıyoruz” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.