Bülent Korkmaz’ın gözdesi Amir Hadziahmetovic

Bülent Korkmaz’ın gözdesi Amir Hadziahmetovic

İttifak Holding Konyaspor'da 4. sezonu geçiren ve birçok kez takımın en çok eleştirilen isimlerinden olan Amir Hadziahmetovic, teknik direktör Bülent Korkmaz'ın göreve gelmesinin ardından istikrarlı oyunuyla göz doldurdu.

Süper Lig de erteleme kararı öncesinde oynanan son karşılaşmalarda yeniden form bulan Boşnak oyuncudan deneyimli teknik adam vazgeçmiyor. 

Bülent Korkmaz, yeşil-beyazlı takımda şu ana kadar görev aldığı 5 karşılaşmada da Amir Hadziahmetovic'e şans vererek öğrencisine olan güvenini gösterdi. Aykut Kocaman döneminde forma istikrarını sağlayamayan Amir, söz konusu bu dönemde oynanan Göztepe, Kasımpaşa, Kayserispor, Yeni Malayaspor ve Fenerbahçe mücadelelerinde şans bularak sahada yer aldı. 

2015-2016 sezonunun devre arasında henüz 19 yaşında Zeljeznicar Sarajevo takımından yeşil-beyazlı ekibe transfer olan Boşnak oyuncu, şu ana kadar Konyaspor forması ile tüm kulvarlarda çıktığı 99 maçta 6 gole imza attı. Genç oyuncunun İttifak Holding Konyaspor ile 2 sezon daha sözleşmesi bulunuyor. 

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.