Bu problemin içinden çıkılmaz

Bu problemin içinden çıkılmaz

İttifak Holding Konyaspor sezonun 29. haftasını 17. sırada tamamladı. Yeşil-beyazlı camia kümede kalma adına tüm olasılıkları hesaplamaya çalışıyor.

Konyaspor hafta sonu Çaykur Rizespor ile belki de ligin final maçını oynayacak. Bu karşılaşma tüm olasılıkların cevabını bulacağı bir maç olacak.

İttifak Holding Konyaspor kümede kalma adına içinden çıkılması zor bir problemin içerisine düştü. Yeşil-beyazlı camia kalan 5 maçta kümede kalmak için tüm olasılıkları hesaplamaya çalışıyor. Rakiplerin maçları, kendi maçları, olası puan kayıpları, bunun gibi daha birçok soruyu cevaplamaya çalışan Konyaspor ya bu problemi çözerek kurtulacak ya da tüm olasılıklara rağmen küme düşecek.

RİZE MAÇI TÜM SORULARA CEVAP OLACAK

İttifak Holding Konyaspor ligin 30. hafta maçında sahasında Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlı ekip için bu maç belki de sezonun final maçı olacak. 27 puanla 17. sırada bulunan Konyaspor küme düşme potasındaki en önemli rakibi olan ve 29 puanla 14. basamakta bulunan Çaykur Rizspor’u yendiği takdirde çok büyük bir avantaj yakalayacak. Geride kalan haftada Denizlispor ile evinde karşılaşan ve 2-0 geriye düşen Karadeniz ekibi maçı 2-2 tamamlamayı başardı. Çaykur Rizespor aldığı beraberlikle puanını 29’a çıkarttı ve 14. basamağa yükseldi. Konyaspor bu maçı kaybettiği takdirde diğer maçların sonuçlarına göre matematiksel olarak şansı devam edecek

KAYSERİ KAZANDI KARTAL 17. SIRAYA GERİLEDİ

Kümede kalma mücadelesi veren Kayserispor Sivasspor deplasmanında 2-0’lık skorla galip gelerek puanını 28 yaptı. Sarı kırmızılı ekip bu galibiyetle sıralamada İttifak Holding Konyaspor’un bir basamak üzerine çıkarak haftayı 16. sırada tamamladı.

TARAFTAR İŞTAHSIZ OYUNDAN RAHATSIZ

İttifak Holding Konyaspor kümede kalma mücadelesi vermesine rağmen yakaladığı avantajları iyi değerlendiremedi. Yeşil-beyazlı taraftarlar takımdaki oyuncuların iştahsız ve isteksiz olduğunu sahada tam anlamıyla savaş vermediklerinden şikayet ediyor. Birçok taraftar bu konuyla ilgili sosyal medyada paylaşım yaparak futbolcuları eleştirdi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.